| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | birçok metalci gibi ben de ilk MetallicA ve iron maiden ile bu dünyaya giriş yaptım. o yıllarda kaset doldurmak veya cd hazırlatmak modaydı. yine o zamanlar trt'de geç saatlerde yayınlanan rock market efsanesi vardı. ve yine yanlış hatırlamıyorsam, dream tv'de haftasonları bir rock/metal saati de oluyordu.
neyse efenim, bu müzik türü ilgi çekici bir hale gelmeye başlayınca, genreyı da genişletmeye karar verdim ve diğer türler ile tanıştım. o yıllardaki benden yaşca birkaç yaş büyük abilerimizin de tavsiyeleri ile benim için yeni gruplarla tanışıp daha da sevdim. ve nihayetinde norveçlilerle ve black metal ile tanıştım. artık tarzımı bulmuştum. MetallicA'yı atmosferi geçtikten sonra bırakılan kapsül gibi bırakıp yoluma swedish death metal ve norwegian black metal ile devam ettim.
bu arada yazının başında bahsettiğim rock market programında çok çok iyi hatırlarım ki, satyricon grubunun mother north parçası sansürsüz bir biçimde trt'de yayınlayabiliyordu! ve daha sonra konserine hiç gidemediğim Amon Amarth ile o programda tanışmıştım.