Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2021, 16:35   #1
Discorium
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Çocuğunun babasından intikam almak için kardeşinden hamile kaldı

Rachel isimli kadın TikTok hesabı üzerinden paylaştığı videoda, erkek arkadaşını aldattığını anlattı. Rachel, kendisini aldatan çocuğunun babasından intikam almak için erkek kardeşinden hamile kaldığını ve bebeği doğurduğunu ifade etti. İki kardeş, aynı zamanda kuzen olacak.



ABD'de yaşayan Rachel isimli kadının TikTok üzerinden anlattıkları sosyal medyaya damga vurdu. @offically.the.rachel kullanıcını adını kullanan kadın, aynı zamanda bir çocuğunun babası olan erkek arkadaşının kendisini aldatmasından dolayı sinirlenerek nasıl intikam aldığını takipçileriyle paylaştı.

SADAKATSİZLİKLE SUÇLADI

Rachel, erkek arkadaşının sadakatsiz olduğunu ve iyi bir derse ihtiyacı olduğunu ifade etti. Günlerce nasıl intikam alacağını düşündüğünü belirten Rachel, "Sonunda ne yapacağımı buldum ve ona iyi bir ders için erkek arkadaşıyla ilişkiye girip, hamile kaldım" dedi.

ÇOCUKLAR AYNI ZAMANDA KUZEN OLACAK

Genç kadın, çocuklarının kardeş olmasının yanı sıra kuzen olduğunu ifade ederek, "Onlar hem kardeş hem de kuzen. Bu yüzden onlara "Kuzenler" lakabını taktım. Bebeğimi doğurdum" diye konuştu.

Alıntı..

________________

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."