Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2021, 01:11   #8852
Siyahizm
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben zaten değil sana hiç kimseye yazmam çünkü ben insanların ayıbını kulağına söylerim. Ayrıca Forum kurallar çerçevesinde yönetiliyor ve kurallara uymak bizim de görevimiz. Ha illa ayıbını yüzüne vuracağım diyorsan gittiğin yol yanlış, seni yanlıştan çevirdiğim için bana teşekkür etmelisin. İnsanların ayıbı ortamda yüzlerine vurulmaz. Varsa sana ayıbı aranızda halledersin ki ayıbı yaymak değil kapatmak büyüklüktür. Ayrıca herkes istediği gibi yetkisini kullanabilir KURALLAR çerçevesinde.. Göz atmadıysan aşağıya linkiyle birlikte not bırakıyorum.

Forum kuralları;

9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
a-) Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
b-) IRCRehberi.Net Forum Moderatörlerine ve Yöneticilerine hakaret etmek yasaktır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Senin vermiş olduğun O kuralları ben 2005 den bu zamana kadar biliyorum ne dolaplar döndüğünude biliyorum sen bunları bana anlatma kardeşim gecen sene forum oyunlarında ne küfürlere şahit oldum burda aynı tepkiyi onlara karşı da verseydiniz görüp geçtiniz taki report edilene kadar bırak kulağına sölemeyi yüzlerine karşı güldünüz adamların yasak bize yasak tanıdık öncelik verdiğin insalara bir şey yok yani istemsizce kızıyorum başından sonuna kadar burdayım ulan bu kadar değere gelmedik her zaman bir olayda hedefte ben varım helal olsun diyecek başka birşey bulamıyorum