Öncelikle bu çekiliş tamamen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sponsorluğunda ircrehberi.net'e destek amaçlı olup kazanan 5 kişinin sunucusu (sitesi) slider (anasayfadan) 1 ay boyunca yayınlanacaktıır. Çekilişe Katılmak isterseniz sadece konu altına Katılıyorum yazmanız yeterlidir.
Çekiliş Tamamen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sponsorluğunda gerçekleşmektedir.
Çekilişe konuya katılıyorum yazmanız yeterlidir.
- Çekiliş 8.11.2021 Saat: 16:00 da sonlanır. Bu saatten sonra yazacaklar çekilişe katılım sağlayamayacaklardır.
- Çekiliş açıklama tarihi 9.11.2021 16:00 çekiliş aracı ile açıklanacaktır.
Hediyeler - 5 Kişinin tanıtım yazısı ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]) anasayfa da bulunan slider de direk yayınlanacaktır. 1 Ay süre ile. (Kazanan arkadaşlar 1 adet tanıtım yazısı ve site isimlerini göndermesi rica olunur)
Çekilişte kaybeden arkadaşlar üzülmesinler belki slider da yayınlanmayacak ama İsteyenler aşağıdaki konu üzerinden sitemize sitelerini gönderebilirler.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sitemiz Hakkında bilgiler
sitenin alexa degerleri
Kod
Alexa RankEstimate
364,949 In global internet traffic and engagement over the past 90 days
Alexa Rank #
Country Alexa Rank
???? Turkey
#
7,389
Alan Adı Webdizin.com
MozRank 3.3
Sayfa Otorite Puanı 33
Alan Adı (Domain) Otorite Puanı 9
Herkese Bol Şanslar
Yayınlanacak Site: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Çekiliş Tamamen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İşbirliği İle olmaktadır.