Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2021, 21:40   #16
Siyahizm
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Devrim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum sen iyi misin ?

1. si Burada amaç yetki vs.değil önce bunu bir anla 2. si çoluk çocuk vs bahsetmişsin zira beni emin ol çok insan bilir bu ben çok biliyorum olaylarını burada bana değil bulunduğun ortamlarda tavırlarınla sergile 3.sü Senin bu tutarsızlığın ve daldan dala atlamaların neticesinde kaale alıp silindin bile demedim. Kaldı ki aynı olayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' ın sunucusunda yetkili olup burada konu açarak yaptığın için soru sordum 4. ve son olarak spy modülünden bahsetmişsin benim böyle taraklarda bezim olmadığını herkes çok iyi bilir bununla ilgilide QBilişim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Arkadaslar.Net Sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gereken cevabı zaten verecektir.

Sana benden tafsiye ben şöyleyim böyleyim ayaklarını ben ve benim gibilere değil biraz daha bu işlere yeni girmiş arkadaşlara anlatırsan daha iyi olur. Teşekkürler.
Benim onun bunun cevabına ihtiyacım yok yalancının şahidi bozacı olur ben daldan dala atlicak bir insan değilim yıllardır kendi sunucumda kaldım senin gibi orda burda findeklemedim yetkiye ihtiyacım olsa zaten gereken işlemi yaparım sen ne biliyorsunda ne konuşuyorsun