Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2021, 19:44   #15
Devrim
Life is Good..
Devrim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


1.gün kıytırıktan yetki veriyorsun söz konusu yetkide degil benim icin ben zaten yillardir alacagimi aldim coluk çocuğa masksrami olacaz 2nci gün benim haberim olmadan siliyorsun oyunmu oynuyoruz burda bir kusurumuz hatamizmi oldu aciklama yapar insan onuda yapmadin sen kendin diyorsun beni fazla tanımadığını kafana göre iş yapıyorsun ne bekliyorsun hiç birşey olmadan gelip durmamami burda tutarsız birisi varsa oda sensin


Not : senin gütügün koyun kadar benim çoban egitmisligim var kimsenin özelini okuma spy modulunude kapat gerçi sen kapattım dersin telnetten isim değişikliği yaparsın ;)
Dostum sen iyi misin ?

1. si Burada amaç yetki vs.değil önce bunu bir anla 2. si çoluk çocuk vs bahsetmişsin zira beni emin ol çok insan bilir bu ben çok biliyorum olaylarını burada bana değil bulunduğun ortamlarda tavırlarınla sergile 3.sü Senin bu tutarsızlığın ve daldan dala atlamaların neticesinde kaale alıp silindin bile demedim. Kaldı ki aynı olayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' ın sunucusunda yetkili olup burada konu açarak yaptığın için soru sordum 4. ve son olarak spy modülünden bahsetmişsin benim böyle taraklarda bezim olmadığını herkes çok iyi bilir bununla ilgilide QBilişim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Arkadaslar.Net Sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gereken cevabı zaten verecektir.

Sana benden tafsiye ben şöyleyim böyleyim ayaklarını ben ve benim gibilere değil biraz daha bu işlere yeni girmiş arkadaşlara anlatırsan daha iyi olur. Teşekkürler.

________________

Gel Ölümlerden Ölüm Beğenelim. SEN Faşist Bir Ülkede Devrim Türküleri Söyle. Ben de;
Sen' i Seveyim ..