Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2021, 14:43   #1
Gülümse Editör
ad ASTRA per ASPERA
Gülümse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hoşlandığınız Kişinin Sizden Sakladığı Yönü (TAROT)


Kendi burcunuza ve yükselen burcunuza bakabilirsiniz…


KOÇ: Hoşlandığınız kişi belki maddi belki de ruhsal anlamda güçlenmeye çalıştığı ve daha her şeyin başına olduğu için sabretmesi gerektiği bir süreç içerisinde, bu yüzden aranızda gelişen bazı şeyleri sürekli erteliyor ve geciktiriyor olabilir.

BOĞA: Hoşlandığınız kişinin size olan duygularından emin olmayabilirsiniz, size karşı ketum davranıyor olabilir ama aslında onun da size karşı özel duyguları ve özlemi var, sizden kopmak istese de kopamıyor ama duygularını açığa çıkarmak için daha zamanın gelmediğine inandığı için sabrediyor. Sizden sakladığı yönü size olan duyguları…

İKİZLER: Hoşlandığınız kişi şu aralar bazı şeyleri yoğun olarak düşünüyor ve hayatındaki birçok süreci bu yüzden askıya alıyor. Aslında kadersel olarak ruhsal bir değişim ve dönüşüm aşamasından geçme dönemindeler. Hem bedenen hem ruhen çok yorgun ve bunu size yansıtmamaya çalışıyorlar…

YENGEÇ: Hoşlandığınız kişi size hiç belli etmiyor olsa da sizi çok merak ediyor ve her adımınızı izliyor, geceleri sizi düşünmekten uyuyamıyor ve sizi kaybetmekten çok korkuyor. Çünkü geçmişte size adaletsizlik yaptığının, sizin fedakâr tavrınızdan yararlandığının ama size bunun karşılığını vermediğinin farkında…

ASLAN: Hoşlandığınız kişinin sizden sakladığı şey size olan yoğun aşkı ve tutkusu, aranızda bazı adil olmayan durumlar gerçekleşmiş olduğundan dolayı ilk önce bu durumun iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyor ve aşkını sizden gizliyor.

BAŞAK: Hoşlandığınız kişi çok fazla duygusal beklentiler içinde olduğu bir süreçte, aslında sizinle bu duyguları doyasıya yaşamak ve parlak bir gelecek inşa etmek istiyor. Ancak hayatında bir takım zincirler ve engeller size gelmesini engelliyor. Özlem ve çaresizlik hissediyor fakat bunun için elinden bir şey gelmiyor.

TERAZİ: Hoşlandığınız kişinin size karşı yoğun bir bağlılığı ve arzusu var, ne yapsa da sizden vazgeçemiyor, geçmişte bırakamıyorlar. Siz ihtiyaç duyun ya da duymayın sürekli sizi koruma ve savunma eğilimindeler. Ayrıca herkesten kıskanıyorlar.

AKREP: Hoşlandığınız kişi şu an dengede kalmakta zorlandığı bir süreç içerisinde, duygularını ve mantığını dengeye getirmekte çok zorlanıyorlar. Sizin koşulsuz sevginiz onlara iyi gelse de geçmişten getirdikleri yaraları onlarda bir takım güvensizliklere neden olmuş. Belli etmeseler de ruhlarında, duyguları ve korkuları arasında bir karmaşa var…

YAY: Hoşlandığınız kişinin sizden gizlediği şey geceleri hem ilişkiniz hem maddi anlamda fırsatlar yakalamak için dua ettiği. Mücadeleyi başlatmak ve zafer kazanmak için yoğunlaşmış bir şekilde önlerine gelecek kadersel bir fırsat bekliyorlar.

OĞLAK: Hoşlandığınız kişinin hayatında size gelmesini engelleyen, iş, aileden biri ya da başka bir konu var. Bu durumu sizden saklayan hoşlandığınız kişi yine de sizden vazgeçemiyor ve sizinle bir şekilde bir araya gelebilmek için çeşitli çabalar içerisinde.

KOVA: Hoşlandığınız kişinin gündeminde parasal konular olabilir, bazı sınırları aşmak ve başarmak istedikleri şeyleri başarmak için yoğun bir çabaya girdikleri bir süreçteler. Ancak bunu başardıkları zaman size bu konudan bahsetmeyi planlıyor olabilirler.

BALIK: Hoşlandığınız kişiler sizi çok kıskanıyorlar, size gösterdikleri kıskançlık hissettiklerinin sadece küçücük bir kısmı, düşüncelere daldıklarında sürekli sizinle ilgili şüphe ve korkularla boğuşuyor sizi kaybetmek istemiyorlar.

________________