14 Ekim 2021, 16:00
|
#20 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Sim Nickli Üyeden Alıntı
 :a29::a47::a29: 
bazi insanlar tanidikca güzellesir derdi bi arkadas hakliymis. sende iste tam o insanlardan birisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
.
iyi günde de kötü günde de her zaman yanimda oldugun icin, her kosulda beni güldürebildigin icin, ne olursa olsun sana güvenebilecegimi bana hep hissettirdigin icin, güzel dostlugun icin tesekkür ederim.
nice mutlu, saglikli, huzurlu, basarili ve tabi ki BENLI ha pardon bide PARALI yillara cimri kankam 
iyi ki dogdun iyi ki varsin iyi ki tanidim.
degerlisin, seviliyosun!  :a29::a47::a29: | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
canım kankam cok tesekkür ederim sende iyiki varsın Alıntı: aSq Nickli Üyeden Alıntı
NiCe mutLu yiLLaRa. | Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: Merhamet Nickli Üyeden Alıntı
NiCe mutLu yiLLaRa. | Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: WildCat Nickli Üyeden Alıntı
nice mutlu yillara
hipedepiep hoeraaaa  | Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
vayy iki gözüm, doğum günün kutlu olsun. | Teşekkür ederim hep beraber insallah kanka Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Ay burada beni en çok güldüren ama en çok kızdıran minicik nickli L_'ciğimizin doğum günüymüş bugün. Nick muhabbetinden konu 2 seneyi devirmeye gelecek deseler asla inanmazdim. Barış demişti ki ; her abinle iyi anlaşamazsın ama seversin çok doğru, anlaşamadığımız zamanlarda bile kızarak severdim garip bi şekilde. Bir yanım yakın olmak isterken bir yanım tekrar kırarım diye hep uzak ama iyi ki varsın L_.
Seviliyosun delioğlan  | Teşekkür ederim hep beraber insallah cok saol reyhan Teşekkür ederim hep beraber insallah Lareina saolasın Alıntı: GuPSe Nickli Üyeden Alıntı
Doğum gününüz kutlu olsun .) | Teşekkür ederim hep beraber insallah Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı
MutLu Yıllar | Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun Delioğlan.
Ailenle, sevdiklerinle, IR'le nice mutlu senelere.
İyi ki varsın.  | Teşekkür ederim hep beraber insallah cok saol zeyna deli kız Alıntı: Şiirbaz Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllar dilerim. | Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: Klaus Nickli Üyeden Alıntı
doğum gününüz kutlu olsun | Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: Pia Nickli Üyeden Alıntı
Nice mutlu senelere.. | Teşekkür ederim hep beraber insallah Alıntı: Başak Nickli Üyeden Alıntı
Musmutlu Yillara Sevgili Ferhat,İyiki Tanıdım dediklerimdensin Sağlıklı,Huzurlu Mutlu Yillar | Teşekkür ederim hep beraber insallah cok saol başak Alıntı: Swat Nickli Üyeden Alıntı
L_ doğmuş kızların gözü yaşlı :)) iyiki doğdun bro | Sağol kardesim <3 Alıntı: BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun kanka, nice mutlu yeni yaşlara hep birlikte girmek dileğiyle inşallah.  | saol kankam hep beraber insallah Alıntı: oMeN Nickli Üyeden Alıntı
Nice güzel seneler dilerim kanki, iyiki doğdun | Saol canım kardesim hep beraber insallah birlikte hep ileriye
________________ Sayonaraaa.. |
|
| |