Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2021, 21:49   #4
ElayS
ElayS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
rbk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucusuna başarılar diliyorum. Umarım kısa zamanda çok iyi yerlere gelirsiniz.

"İlk" diye paylaşmış olduğunuz durumla ilgili naçizane yorum yapacağım; her şeyden önce bu "ilk" olabilecek bir durum değil, ikinci olarak bahsettiğiniz durumun sales ilgili ne ilgisi var gerçekten anlayamadım. Yani kullanıcılar zaten istedikleri şekilde kanal kaydedebilir, istedikleri kişileri kanala alabilir ve aynı şekilde istemedikleri kişileri de kanala sokmazlar. "Restricted" vb. birçok yöntem var bunun için. Yine naçizane söylüyorum; bunu kullanıcılarınıza bir yenilik gibi ya da ne bileyim farklı bir şekilde anlatmanız daha uygun olabilirmiş bence.
Evet ama cümlenin tamamında önceden olduğu yazıyor zaten biz önceden olan şeyi tekrar sizlere sunacağımızı bildirmek istedik günümüz sunucularında şuan kanal acmak yasak o yüzden yenilikçi olarak bildirmek istedik. Teşekkür ederim