Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2021, 17:20   #1
Ela
Emektar
Ela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İrc sunucularında bir ilk..

Merhaba sevgili Forum severler bugün sizlere [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanallarımız da sizlere sunacağımız yepyeni bir özellikten bahsetmek istiyorum aslında Irc(internet Relay chat) ilk başladığı zamanlarda olan bir özellik ama teknolojinin gelişmesi ile arka planda kaldı. Bu özelliği tekrardan sizlere sunmaya karar verdik.
Peki nedir bu özellik?
Sohbet kanallarında sevmediğiniz insanlarla bir arada sohbet etmek istememeniz gayet normal, ya da Kural sevmemeniz de gayet normal, yahutta kendi kurallarınızla sohbet etmek istemeniz de gayet normal. Biz de bunun için sunucuya gelen kullanıcılara kendi kanallarını açabilmeleri, ve istedikleri kişileri o kanallara alabilmeleri, hatta yetki dahi verebilmeleri adına bir proje başlattık. Ve tamamen ücretsiz ve üyeliksiz olucaktır yapmanız gereken tek şey nickinizi kaydetmek.
Peki nasıl kullanıcaz?
Atıyorum ben X kişiyim giriyorum kanala nickimi kaydediyorum /ns register nick şifre email kaydettim. Sonra sales kanalına girip orda ki yetkililere bildirip kanalı açtım kanalı ./j #X diye açıyoruz.. Açtığım kanalda ben ~kanal sahibiyim ve çağırdığım arkadaşlarımı da yetkili ekleyebilirim @ ve & ve istediğim zaman silebilir ve kanaldan çıkartabilirsiniz, şunu da eklemek istiyorum. Sizin kanalımıza sunucuyu ilgilendirmeyen birşey olmadıkça hiç bir admin karışmayacak. daha fazla bilgi almak istiyorum derseniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]