Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2021, 16:28   #13
BLueMooN
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
BLueMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
dae Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ObseSsiOn doruk netteki ObseSsiOn mu ? Ve Bronx nebuladaki admin mi ? .^^ Bu arada emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Merhaba arkadaşlar, 2000li yılların başında açıldığını hatırladığım, irc aleminde en fazla zevk aldığım ve doruk.net.tr den sonra 2. takıldığım irc sunucusu olması sebebiyle Showtvnet.com benim için çok özel bir yere sahiptir.

Öncelikle kanal topici United Colors of #Beginner olan #Beginner founderi ObseSsiOn yani Oray abi doruk.net.tr deki kişidir, doğrudur. #izmir founder'i #izmirLee'nin ismi de Hakan'dır. Üçümüz aynı internet cafeden bağlanırdık. Server Admin (CR'de Network Admin yetkisidir) Sufi, Uğur abi ile istanbul'da dördümüz buluşmuştuk, çok saygı duyduğum, sevdiğim bir abimdir. Daha sonraları sizce.net üzerinden irc'e bir süre devam etmiştir.

Showtvnet.Com #Onlineshow kanalında haftanın konuklarına sorular sorardık, Adminlerin seçtiği sorular /action komutuyla kanala yansıtılırdı. Canlı yayında Showtv'de bu sorular konuklara sunucular tarafından sorulurdu. Bir keresinde benim şuan da hatırlıyamadığım bir sorum o zamanlar yeni tanınmaya başlayan rahmetli Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'a sorulmuştu.

Hossohbet.com Sergen abinin sunucusu showtvnet.com'a bir dönem linkliydi. Sonra tek başına yola devam etmişti.

#Turkchat kanalı Baha abiden, Tolga'ya geçmişti ve o kanalda asla Türkçe harici bir rumuz +voice bile olamazdı. Bende alternatif bir Türkçe rumuzla Baha abinin bilgisi dahilinde orada yetki almıştım. :)

En büyük global kanalı @Diyalog ve #Zurna'ydı.

Kendi açımdan ilk helperlik yaptığım yerdi. Yetkilerimi aldığım ilk büyük sunucu orasıydı. O zamanlar meşhur olan Solucan Scripten dolayı #solucan kanal founderiydim . Bir dönem #Hollanda kanalı benim kanala linkliydi. Ayrıca #İzmir kanalı ya benim ya izmirLee'nin olacakken kanalı istemeyip izmirLee'ye bırakmıştım. Deepblue, services admin bunu sağlayan kişiydi.

Hiç unutmam bir yılbaşı akşamıydı, büyük ihtimal 2001 yılına girerkendi. Zurna ve Diyalog kanallarındaki belli başlı kullanıcıları raw komutlarıyla renklendirmişlerdi. Ben rumuzdan dolayı mavi beyaz renklere sahiptim. Yazdığım yazılarda mavi içinde beyaz olarak görünüyordu. Çok güzel, unutulmaz anılarım oldu.

Anlatılmayacak kadar güzel , yaşanması gereken bir irc platformuydu.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimin ve Kara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ımın emeklerine sağlık.

________________

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan"
"Made in Turan"
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]