Chat sitesi en zor kategorilerden birisi, seo yapılandırması nasıl olmalı, makale yazarak üst sıralara çıkılabilir mi?
Yaptığım araştırmalar ve gözlemler sonucunda şunu tam olarak anladım; odaklanmayan, araştırmayan birilerinin
chat sitesi açma girişimi hüsranla sonuçlanır.
Şahsen yaptığım araştırmalarda gördüm ki, özellikle bu kategori ile bilgi veren bir tane seo cu yok. Var mı? varsa biri linkini paylaşsın lütfen, evet var ama o bilgileri paylaşmıyorlar diyenler de olabilir. Ben şahsen inanmıyorum bir çoğu halk tabiri ile 'yazzaneye gel' yani para ver diyor.
Özellikle yeni başlayan arkadaşlar 1.sayfadaki sitelere bakıp yanlış algılara kapılmasın. Onlar kendilerince bir yöntem uygulamış şimdilik o yöntem işe yarıyor ve yerlerini sabitlemişler. İllegal yöntemler uygulayanlar ki hala var yapıyorlar, geçici bir süre iyi yerlere geliyor. Lakin bu da pansuman tedavisinden öteye geçmiyor, google anladı mı olayı uçuruveriyor derin denizlere.
Chat sitesi için seo, ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol ata sözüne çok uygun.
Seo kriterlerini her yerde okumuşunuzdur, tekrar yazmaya gerek yok.
Aranma hacmi yüksek kelimelerde seo yapısı çok düzgün olmalı, örnek
chat sitesi her ay bin ila on bin aranması olan ve rekabeti yüksek bir kelime öbeği. kısaca benim anladığım sitenizin hızı çok iyi olmalı. Chat sitesi yazıp giren birisi sunucunuzda iyi vakit geçirebiliyorsa sıralamanız yükselir.
Makale yazarak üst sıralara çıkabilirmiyim? çok zor sadece makale yetmez, bir çok etkeni bir araya getirebilmek lazım. Baclink alırsam olur mu? doğal baclink evet, çok güzel olur da sektör biraz garip, kimse
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] için kolay kolay baclink vermez. Alan nasıl alıyor? onun da yöntemleri var, paravan siteler, dolanbaçlı link takasları falan.
Çok araştırmanız lazım çok, yıllardır bu bulmacayı çözmeye çalışan biri olarak epeyce yol aldım. Sohbet sitesi ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kelimelerinde 3. sayfaya gelebildim ama daha yolum uzun gibi görünüyor.