Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2021, 10:19   #6
MarjinaL
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tip 7 mizaçlı biri olarak keşfetmekten ve keşfettikleri şeylerden haz almaktan çok hoşlanıyorsunuz. Yenilikçi, meraklı, hareketli ve coşkulu birisiniz. Sürekli heyecan ve değişim arayışında olup, farklı şeyleri denemeye, farklı şeyleri keşfetmeye daima açıksınız.Monotonluktan çabuk sıkılıyor, sürekli yenilik arıyorsunuz. Yeni girdikleri ortama çabuk adapte oluyorsunuz.

Engellenmeyi sevmeyen, sürekli yeni şeyler denemeyi seven birisiniz. Sizin için özgürlük her şeydir, kendinizi bir yere bağlı olarak hayal edemiyorsunuz. İstediğinizi istediğiniz an yapmak sizin için mutlu ve başarılı olmanın yoludur. Sizin bu haliniz nedeniyle biraz maymun iştahlı olduğunuz ve sürekli farklı şeylere gitmekten odaklanma sorunlarınız olduğunu söyleyebilirler ama böyle olmadığını siz biliyorsunuz. Başkalarını ne düşündüğü sizin için ikinci planda. Haz duyacağınız şeyleri arıyorsunuz. İstediğinizi bulunca tek bir iş ya da konuya odaklanıp, yoğunlaşabiliyorsunuz.

Kanadınız 6; heyecanlı ve ele avuca sığmaz yanlarınızı bastırmayı başarabiliyorsunuz. Daha endişeli ve şüpheci bir yaklaşımınız var. Odaklanma konusunda diğer TİP 7’lerden çok daha başarılısınız. İlişkilerinizde karşınızdakilere daha bağlı; başkalarının fikirlerini önemseyen ve onları dinlemekten sıkılmayan birisisiniz. Anlık tepkilerden kaçmaya çalışan, sorumluluklar konusunda çok duyarlı olan birisiniz. Daha düzenli olmanız ve hareketlerinizde kontrolü elinizde tutmanız (sonunu düşünerek hareket etmeniz) sizi diğerlerinden farklı kılıyor.

TİP 7: HEVESLİ
GÜÇLÜ YÖNLERİ
Neşeli, esprili, sıcakkanlı, dışa dönük, enerjik ve girişken yapılarıyla çevreleriyle iletişim kurmakta oldukça başarılıdırlar. Kıvrak bir pratik zekaya sahiptirler, hızlı düşünüp hızlı hareket ederler. Olaylara çok değişik ve farklı açılardan bakabilirler. Oldukça meraklı ve çok yönlü bir yapıları vardır. Çatışma ve gerginlikten uzak dururlar, sorunları büyütmek istemezler. Sorunlar karşısında iyimser, pratik ve çözüm odaklıdırlar. Sorunların zihinlerini çokça meşgul etmesine izin vermezler. Yaşamayı çok severler, kendileriyle birlikte çevrelerindekilerin yaşamına neşe ve keyif katabilirler, kolay kolay küsüp kırılmazlar.
GELİŞTİRİLMESİ GEREKEN YÖNLERİ
Herhangi bir sorununun uzamasından rahatsız olurlar, sorunlara bazen detaylı çözümler üretmek yerine onları geçiştirici veya öteleyici tutumlar sergileyebilirler. Yeni bir ilişkiye başlarken duydukları heyecanı, ilişkide zorluk ve problemler yaşamaya başladıkları anda kaybedebilirler. İlişkilerinden doğan ve kendilerine zor gelen sorumluluklarından ve kurallardan kaçma eğilimine girebilirler.

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.