| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | BEN ASIMI İSTEMESEMDE ZORUNLU OLARAK OLDUM.
Bağışıklık kazandık , diyerek kendimizi avutmanın öncülüğünü yasıyorum , covid var mı yok mu sorusuna karsılık pek inanmayanların basında gelirken zaman sonrasında bazı yaşanılan gerçekleri görerek bir nebzede olsa inanc sağlamamı göstermiş oldum.
öyle bir duruma geldik ki sağlık savaşı yasıyorken bazı protestoları hiç anlamış değilim veyahut hiç birseye zorunlu kılmamak şartı ile herkesi kendi halinde bırakmak en mantıklı söz konusu.
tüm kış boyu kapanmalara ,yasaklara ,kısıtlamalara , eve kapanmalara yasayanlar olarak tum sezon boyu herseyin acılıp sacılıp, zorunlu bir durum yaşamamışken, bu saatten sonra herkes saldım cayıra mevlam kayıra sözüyle devam olmasında sakınca görmüyorum.
"olanlar oldu şakir " :)
olmak ya da olmamak misali durumunu atın zihninizden her türlü öleceksin kurtuluş yok.
binlerce insan her türlü hastalıktan ölüyor , mesela kanser; kurtuluş yok tedaviside olsa bir kere işlemiş içini kurtuluşu yok.
ıkıye bölünmeye gerek de yok. zorunlu hale getirmeye luzumu da yok
isteyen olsun ,istemeyen olmasın .
bu hayatta tek güveneceğim Azrail!
onunda niyeti belli olduğu için.
bu arada paylaşımın için ve emeklerine ,düşüncelerine sağlık..
________________ Kırk yılda bir gibisin... |