Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2021, 11:27   #1
Palyaco
Palyaco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Olmak yada olmamak

Şimdi bu başlığı görüp geldiğinize göre Shakespeare den bir şey bekliyordun ama değil. Evet Hamlet ile ilgilendiriyoruz son zamanlarda bu durumu artık Hamlet 'in yaşadığı ikilemini "AŞI" da yaşıyoruz. Saçma değil mi ? Evet Hamlet oyununda babasının hayaletiyle konuşur ve amcası babasını öldürür ve tüm olayı bildiği halde ne yapması gerektiğini çözmeye çalışır.
Aşı karşıtlığı çok fazla olan zamanlardayız. Maltepe'de yapılan gösteri foto ve videoları görüce gel de yazma dedim zaten bilmediğiniz bir şey yok bu yazıda Palyaçonun görüşleridir. Bir arkadaşım ile tartıştığımız konuları yazmak istedim. İlk söylediği konu imzalanan hiç bir sorumluluk yoktur konusundur. Elbette basit değil ama çok basit görülen bir fıtık yada bir bademcik ameliyatında da benzer bir sözleşme imzalanırken neden aşıdan korkuluyor.
Birde şu çip mevzusu var şuan bu yazıyı neyle okuyorsun? Tablet, PC, Telefon hangisi ? Peki elimizde bunları bırakmazken cipe ne hacet? Çünkü " Kimin kocası buuuuuu" derken starbucks bozdu be tatilde bacak hafta sonu kitap kahve serpme kahvaltı fotoları varken koluna saplanan çip seni kontrol etmez. Tictok instagram tweetter var iken seni bazı şeylere çok kolay empoze edilebilirken koluna takılan çip seni bozmaz.
Neyse konuyu daha dallandırıp budaklandırmadan bir an önce aşınızı olun Aşı sizi öldürmeye bilir. Ama COVİD sizi öldürür.