Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2021, 02:49   #14
Efendy
Efendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konuya biraz geniş bakmak lazım, suçlu ne bayandır nede erkek. Eğer bayanın mini etek giymesi sorun teşkil ediyorsa bu konuda suç toplumdadır. O suçta algı'da yatmaktadır. Ayrıca mini etek giyen bayana bakmak neden suç olsun ki, sonuçta göz bakmak için verilmiş insana. Tabi sadece mini etek giyene bakmak mesele değil, her şeye herkese bakıyoruz, bakmalıyız da. Mini etek giyeni görüyorsa o gözler, çöp konteynırları kenarında çöp karıştıran masumları da görmeli. Yada yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yaşlıları, fiziksel engellileri de görmeli değil mi?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olay bu zaten dünyadaki insanların bakış acısı farklı olmalı.. Evet Mini, etekliye de bakıyoruz. Dediğin gibi ( çöp karıştıran masumları da görmeli ) Benim gördüğüm hep yalancı olduğundan kovuyorum.. Bence insan toplumu aç , fakiri , ihtiyaç sahibini görmeli...


Peygamber Efendimiz s.a.v demiş ki ; Komşusu aç iken yemek yiyen bizden değildir..
Şuanki toplumda İnsanlar Sünneti yerine getirmek için gayret ediyor. ALLAH c.c. ona da Vermiş Çok şükürde.. O Vermiyor Ama Şunu kaçırıyor Sünnet yerine getirmek için çabası var gayreti var ? Ama En Ufak Nüansı kaçırıyor ( Komşusu aç iken yemek yiyen bizden değildir.. ) Komşusu ac ve Bu hale başka dünyada ?

Bence bunlara bakmak lazım bunun gibi ince şeyleri düşünmek lazım ?

________________


"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil..