Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2020, 22:43   #1
Ruyanur
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Benimde bir corona virus hikayem var :(

Coronavirus artik o kadar hayatimizin icinde ki bunu hepimiz bunun steresini yasiyor ve iliklerimize kadar hissediyoruz.
Ben de gecenlerde ki alisveris animi sizlerle paylasmak istiyorum belkide bu bizzat durumu yasayan cok arkadaslarimiz vardir aramizda.
Bundan 1 ay once yurtdisinda corona tehlikesi ve buna bagli SIKINTILARI ortaya dokulmeye baslayinca, Ingiletere de ki halk bir hisimla tum yiyecek ,temizlik,ilac ve gunluk hayata dair herseyi stoklamaya baslamislar,biz de olayi bu kadar kitilik boyutunda olabilecegini hic hayel edemedik. Normalde ihtiyacimiz kadar alisveris yapan bir aile olarak bizim de evimize artik stok yapmamiz gerekir ne olur ne olmaz dedik :)
Alis veris icin her zaman ki Markete gittik raflar bos market tenha et,balik,sebze,temizlik malzemesi,el sabunu,baktariyel jel,ates dusuruc,vitamin,tuvalet kagidi,kagit havlu,un ,ekmek yok yok .Tabi bizde bir saskinlik ve panikle diger marketlerin yolunu tuttuk. malesef orada da manzara ayni idi. .Eczanler hastaneler ates dusurucu vermiyorlar. Bizim evde tam takir kuru bakir;uzl Ne yapabiliriz derken, Buyuk bir Turk toptancisi firmanisini hatirladik ve gittik ki o gune kadar gormedigim bir kalabalik ;haha. Iceriye adim atabilen sansli o derece de ...Neyse ki biz de biraz bekledikten sonra iceri girebildik girdik ohh sukurler olsun ki burasini Ingilizler bilmiyor daha kesfetmemis yoksa burasida talan edilirdi.
hijyen malzemeleri karaborsa altin fiyatina yukselmis ve bulunmuyor, internet den almak istedim ancak mayis ayinin sonuna postadan alinabilir .
Aslinda bu olayin sadece kisa bir ozeti;
Hepimiz toklugu ve Acligi ogrenmek icin yoklugu , sagliginin kiymetini anlamak icinde hastalikligi yasamak zorunda kalmayiz insallah.

SEVGILI DOSTLAR RABBIM KIMSEYI ACLIK , YOKLUKLA EN ONEMLISI HASTALIKLA SINAMASIN

DERDI VEREN RABBIM, DERMANINI DA YANIN DA VERSIN.
Hepinize saglikli gunler dilerim..




















________________

"hakikâte giden yolda, meşakkatsiz bir varış yoktur."





Konu Ruyanur tarafından (06 Nisan 2020 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir..