Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2021, 02:16   #13
BlackForce
Bu saatten sonra acın acıkırsa, anca ekmek olur koşarım sana.
BlackForce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tam olarak öyle değil de mesela kanal topic'inin yanında Facebook, Twitter gibi butonlar olacak oraya çift tıklayınca o topici usherler kendi face yada twitter hesaplarında paylaşacak, aynı olayı ame/ amsg gibi mesajlarda da yapabilecek yada radyo botlarının yayınlarında / global mesajlarda felan. Ancak bu dediğim daha çok mIRC içine entegre edilebilir bir şey olmalı. Hani bazı web sitelerinde makaleler altında paylaş butonu olur ya onun gibi.
Elbette yapılabilir fakat pek ilgi göreceğini sanmıyorum. Bundan 10 yıl önce olsaydı ve mesela yeni çıkan bir script'in içine koyulsaydı evet hatırı sayılı kişiye hitap edebilirdi, fakat şimdi yazılsa bile sunucudaki bütün kullanıcılara sunulması zor.

Bunun yerine, mesela 'Şu dj yayında' diye konular açılıyor forumda, bunu bot ile yaptırabiliriz ya da farklı aksiyonları anlık olarak foruma aktarabiliriz.

Ya da bot üzerinden sadece bir hesap için instagram, facebook, twitter gibi platformlarda post paylaşımı yapabiliriz.
Biliyorsun, işin özü sadece bir post paylaşımı olsa da, botun doğrulamaya düşmesi, telefon onayı gibi otomatikleştirilmiş işlemler için bir dizi güvenlik önemleri var, bunların da aşılması gerekiyor ve sistemin beslenebileceği belli başlı bir kaynak yoksa (Api gibi) iyice zorlaşıyor.

Ama foruma aksiyon verilerinin aktarılması en basit işlem gibi görünüyor, şöyle de bir şey var:
Bazen bir sistemin yapılıp yapılamayacağına o kadar kafayı takıyoruz ki, sistemin gerekli olup olmadığını göz ardı ediyoruz :siritan:

________________