Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2021, 19:46   #2
Güz
» en güzel hikaye`m «
Güz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bunu messiah dizisinde de gündeme getirdiler aslında. dizinin sonlarına doğruydu sanırım. mesih güya su üstünde yürüyordu ama bize yansıtılan ve verilmek istenen mesaj hologramdı tamamen.

ilerde hologram yardımıyla algımızla oynayacaklar veya geçmişte bunu yapmadıkları ne malum sorusu geliyor akla. bu konu epey tartisma götürür. bi süre önce de yok mesih geldi, adı altında bissürü yalancı mesihler ortaya çıkacağı haber konusu olmustu.

ve yine, geçmişte papa büyük bir rahatsızlık geçirmiş güya. roma halkına ve tüm dünyaya iyi olduğunu resmetmek için hologram kullanılmış. bunu nasil yapmislar, işte konu içinde anlatiliyor bu. işte balkona çıkmış işte halkı selamlamış ama yapılan tamamen hologrammış.

hologram, önce ticari kaygiyla oyunlar için dusunulmus, sonra yine devamı olarak reklamlarda kullanilmis hologram. büyük markalar kullaniyor bunu daha çok, çünkü çok pahalı. aslında kısaca yeni dünya düzeninde insanlar arasındaki kaos için kullanılacak yani okuduklarım sonucunda benim çıkardığım sonuç bu.

üst akılın yeni dünya düzeni kurulumunda buna çok ihtiyacı olacak, bazı şeylere inanmamız daha da kolaylaşacak çünkü. gerçek gibi gördüğümüz şeyler aslında birer sanal gerçekliğin ötesine geçemeyecek ama bunu bilemeyeceğiz tabi. amaç kafamızı bulandırmak, başaracaklar da tabi.


________________


anlayışı olan beni anlayışlı,
aptal olan ise aptal bulur. bence her ikisi de haklıdır.