Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2021, 23:26   #19
Kenan
Saygın - Özel
Kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SLyther Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime ve güçlü ekibine başarılar dilerim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir ekip bu zamanda help kadrosu oluşturabilmek zor Kenan bey'e selam olsun. Başarılar diliyorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cım emeğine sağlık canım
Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gercekten guzel ekip basarilarinin devamini temenni ederim soyle net ailesine
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emegine saglik guzel paylasim
Alıntı:
Esin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] değerli paylaşımınız için teşekkürler. Soyle.net help ailesinde olmak gurur verici , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam önderliğinde ekibimize başarılar diliyorum...
Alıntı:
SimHa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Departmanımız yıllardır gelen başarısı başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamın liderliği ve disiplini sonra departmanımıza yüreğini ,emeğini veren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] naz ve tüm helper arkadaşların sayesindedir.Her birine buradan tek tek teşekkür ediyorum.❤İyi ki bu ekipteyim,iyi ki böyle güzel insanlarla beraber güzel bir yoldayız.
Alıntı:
Başak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel Açıklayıcı Bir Sunum Olmuş..Tüm Ekibe Başarılar Diliyorum..Emeğinize Sağlık.
Alıntı:
KuzenKit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi kadro. Başarılar dilerim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık, tüm arkadaşlara değerli yorumları için teşekkür ederim.