Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2021, 17:43   #1
Efendy
Efendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Maymuna Dönüşen Kız esasında heykelmiş işte ispatı

Maymuna Dönüşen Kız esasında heykelmiş işte ispatı


Evvet arkadaşlar ben bu rivayeti internette dolaşırken görmüştüm ve belki olabilir demiştim.Ama işin aslı ortaya çıkınca gerçeği anladım.Ewet hikayemizi bir kere daha okuyalım ve sonrada işin gerçeğini anlayalım.(Belki bu hikayeyi çoğumuz biliyoruzdur.)
ibretle okuyacağınız bu olay Umman'da gerçekleşmiştir.Bir genç kız odasında müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir şekilde Kuran-i Kerim okumakla meşgulmüş. Bu sırada annesi kızına müziğin sesini kismasını söylemiş. Bunun üzerine genç kız annesine bağırarak kendisinin susmasını istemiş. Genç kız annesinin onu dinlemediğini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bir şekilde okumaya devam ettiğini görünce hemen, insanlara rehber amacıyla indirilen kutsal kitabımızı annesinin elinden alıp yırtar. O an genç kız alev alıp yanmaya başlar. Söndürmek için üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdiğindaysa aşağıda görülen ibretli manzarayla karşılaşır. Genç kız şu an Hollanda'da bir hastanededir. Ailesi iğne yaptırıp öldürülmesini istiyor.



VE İŞTE İŞİN ASLI VE GERÇEĞİ.BİRAZ ÖNCE ÜZÜNTÜYLE VE İBRET ALARAK OKUDUĞUNUZ OLAYA BELKİ ŞİMDİ GÜLMEYE BAŞLAYACAKSINIZ.
İşte alın yaaa meğer heykelmiş bunlar ...Birinin aklına şeytan fikri gelmiş olmalıoki böyle bir hikaye uydurarak dünyayı ayağa kaldırmış )yuhh yanii...YALANN YALAN YALAN HEPSİ BİRER HEYKEL

işte bu da bu heykelleri yapan sanatçı Patrica PİCCİNİNİ
________________


"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil..