Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2020, 07:29   #10
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Kursad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim konuya yazdığım yorumu HANGİ yönetici kaldırdı , IRCRehberi anlatıldığı kadar şeffaftı bireysel yorumlara neden karıştı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] açıklarmısın bunu panelden bakıpta bana yorum olarak dönermisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim bireysel kişisel yazdığım yorumu kim kaldırdı? Kim benim şahsi cümlelerime haksızlık yaptı? Sİz savunduğunuz davada ne eksik bıraktınız kendinizden?
BUNUDA KALDIRIRMISINIZ acaba IRCRehberi yetkisi ve cürretkar benim cümlelerime kelime olarak açıklama yapıcak bi yönetici? bu terbiyesizliğe bi açıklama lütfen IRCRehberi?

+1

Bu konuda bende defalarca şikayetimi dile getirdim biliyorsunuz. Her şey gerçekten iyi güzel ama bu post silimine ben uyuz oluyorum abi. Herhangi bir küfür ve hakaret asla yokken durduk yere postların silinmesi forumdan soğumamıza sebebiyet veriyor. Buradaki herkes eğlenip stres atma peşindeyken olmayacak şeyler yüzünden ne bizler ne de sizler stres yaşamayalım abi. Bu konuya yönetim olarak bir çare bulmanızı canı gönülden istiyorum.

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..