Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ağustos 2021, 14:03   #1
ExCaLuBuR
ExCaLuBuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Oyuna gelmeyelim

Merhaba sevgili arkadaşlar ,

Belki hepinizin bildiği üç beş satır bir şeyler karalamak istedim. Malumunuz ülkemiz felaketler ile boğuşmakta.

Ne yazık ki çok kişinin canı yandı ve yaşamımızı surdurmemize yardımcı olan doğa kaynaklarımız yakılıp kul edildi. Diğer canlı dostlarımız üzgünüm ama helak oldu..

Sayısız canlı , bitki ve kurulu düzeni dağılan yaşamını idame ettiren insan acılar içinde. Her vicdan sahibi insan da elinden geldigince maddi manevi olarak ünlü ünsüz fark etmeksizin birşeyler yapmaya çalışıyor.

Bu gibi durumlarda insanları galeyana getirmek , bu acı durumdan kişisel yada siyasi rant sağlamak isteyen çokça kişi ve kurumda var. Daha kötüsü bu belayı bize yaşatan örgütlerinde belkide ilk amacı bu kaos oluşturmak.

Lütfen bir kaç kaynaktan eşleştirme yapmadan sosyal medya yada bazı haber sitelerinden içeriği netleşmeyen anlık ifadelerle hazırlanmış her haber ve bilgilendirmeye kesin gerçektir gözüyle itimat edip fevri soylemlerde bulunmamaya özen gosterelim.

Gerçekten inandığını savunan insanlara hiç bir itirazım yok şahsım adına. Mantık çerçevesinde kendi doğru bildiğini saygı çerçevesinde dile getirip savunan her insana sonsuz saygı duymamız gerekir. Doğrusu yanlısı gün gelir zaman geçer herkese ayan beyan görünür. Burada amaç ve hedef kötü günlerde bir olabilmek ve bir kalabilmektir.

Bu ülkenin başına nice olay geldi ya devlet dendi ya provokasyon dendi. Kimi zaman rant için çıktı sonuçlar kimi zaman provoke, şuan en kotu zamanların felaketlerin birini yaşıyoruz daha duyarlı olmakta fayda var.

Siyasi olarak futbol kulübü taraftarı gibi hiç bir kesime fanatik derece bağlı olmayan biriyim. Bazı sözlerim mevcut liderleri ve yönetimleri savundugum anlamına gelmez umarım. Zira hatasız kul olmadığı gibi güç ve iktidar uğruna her yanlışa göz yumacak vicdanını kaybetmiş insan grubuda çok fazla var.

Amma velakin sözlerimi bir kaç şey hatırlatarak bitirmek istiyorum..

Bu ülkede 4 ağaç bir park için günlerce sayısız çoğunlukta eylemler düzenlendi , açıklamaların ardı arkası kesilmedi kötü sahneler de gördük müdahale adına.

Merakım su ki oradaki iyi niyetle inandığı doğruyu savunup kimseye zarar vermeden sesini duyurmak isteyenler hariç geri kalan arkadaşlar bugün ülke yanarken nerede ?

Hani bu her fırsatta popülist işlerde öne çıkan şarkıcılar sanatçılar ?..

Yetkililerede sormak lazım bu ülkenin en büyük gücü Türk Ordusu şuana kadar neden kurtarma ekipleri içerisinde görülmedi. Aklımızın kesmedigi görmediğimiz anlamadığımız nedir ?..

Nerede kendi batirdiklari paralar için canlı yayınlarla para toplayan büyük büyük camialar?

Başlıkta belirttiğim oyuna gelmeyelim , hakkınızı aramayın kendinizi savunmayın , görüşlerinizi belirtmeyin değil kesinlikle yapın. Ama her bir fırsatta sırf iktidar yada muhalefet tarafıyla aynı görüşe sahip olduğumuz için orada dünyada cehennemi yaşayan korku ve panik içinde çırpınan insanlar varken ;

Sen yaptın , ben yaptım , sen kötüsün , sen daha kötüsün savaşına on ayak olmayalım bu işin bir parçası olmamaya özen gösterelim.

Bu yangın felaketinde hayatlarını kaybedenlere rahmet , canı pahasına sahada mücadele veren görevli ve halka rabbim kolaylıklar versin.

Acıyı çeken bilir elbet lakin biz bunu da atlatırız.

Kara bulutlar dağılır , küller savrulur , günümüzü yine güneş aydınlatır en kısa sürede umarım.
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.