Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2020, 21:12   #1
aLeyna
RakipsizSohbet.Com
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart FazLa Gurur kLavyeye Vurur..

SevgiLi dostLar,

CumLeten keyifLi forumLar, umarim herkescikLer iyidir, kimimiz ana vatanda, kimimiz qurbette, son gunLerde cogumuz evinden cikamaz haLde hayatina devam edior, kimimiz
evden caLisarak, kimimiz buyuk risk ve kosuLLar icinde gecim derdini devam ettirmekte.

aLLah hepimizin yar ve yardimcisi oLsun.

Son gunLerde cet ettigim ortamda sabaha kadar cettur, aksama kadar yattur, ye babam ye meshur sozLerimden biri oLdu. MaLum evde oLunca sohbet sunucuLarinda takiLip
zaman gecirioruz.

Ben turist hamsiyum cogu programci arkadasLarimi dinLemeye giderim cogu sunucu sahibi arkadasLarida ziyarete zaman zaman gidiorum.

Misafir perverLikLerinden doLayi cok cok tesekkur edeyrum.

FazLa gurur kLavyeye vurur, kaLpten beyine beyinden ise parmakLara ve diLe, buni hep soLerim, kLavyede artisLik etmek cok koLay, cokmu zorr daaa kendin oLmak cokmu.

DiL gonLun aynasidir kisi soLedikLeri iLe beLirLer kendi degeruni. Ben soLeyim ben boLeyim die susLu sozLere yapmacik hareketLere gerek yok.

DerLer ya keskin sirke kupune zarar, yapmacik hareket eden insanLar gonuLe giremiyor ise durustLuk adi aLtinda doruyum, dobrayim dierek bodozLama insanLara
eLestiri yapan, gercek oLe oLmadigi haLde at gozLukLeri iLe bakip, insanLari eLestiren insanLarda en nihayetinde gonuLe giremez.

GonuLden dustugunemi yanarsin, gozunden dustugunemi.

Ah insanogLu ah yasamaya firsat yok iken nasiLda kavga edicek zamani buLuoz dimi. Insana faydasi oLmiyan her soz ve dusunce bos bi Lakirtidan oteye gecmez.
DostLugun iyiLikLerin guzeLLikLerin tek yoLu ve tek kaynagi sevgi oLduguni asLa ama asLa unutmamaLiyiz.

Sohbet sunucuLarina girer iken bazi programLar kurarak gireriz dimi sizLere ucretsiz oLan bir program oneriorum, sevgi programi.
Onu ve onun tum moduLLeruni tanistiniz herkescikLere verin emi, onLarda baskaLari iLe payLasir.

VeLhasiLkeLam sevgiLi dostLar, niyettir bizi vardigimuz yerde bekLiyen. Bu forumda oLsun butun sohbet sunucuLarinda oLsun tek bir amac var, emek var emek. HerkescikLer kendi biLgisine gore cabaLar. Kimisi site acar, kimisi konu acar, kimisi yorum yazar, kimisi program yapar. Amac ise ayni.
aLLah butun gorevLiLerden, sunucu sahipLerinden, uyeLerden razi oLsun.

SeLam ve Dua iLe..
________________