01 Ağustos 2021, 13:23
|
#6 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Kalp ameliyatı olmak için Haseki Devlet hastanesine gitmiştim. Bir gün önceden gidip sabah girecektim ameliyata. Sabah oldu odaya hasta bakıcı geldi. Bana bir önlük verip tüm kıyafetlerimi çıkartıp onu giymemi söyledi. Buraya kadar bir sey yok tabi. Neyse giydim önlüğü, hasta bakıcı beni tekerlekli sandalyeyle ameliyat olacağım odaya taşıdı. O oda da maşallah öyle bir yerdeki tüm muayene olmak için sıra bekleyen hastaların içinden geçmek zorunda kalıyoruz. Önlük de o kadar kısa ki, kafamı kaldıramıyorum. Keşke bununla da kalsa..
Masaya yatırdılar beni, odada bir profesör (bayan) bir doçent doktor, bir uzman doktor , 5 asistan, iki hemşire var. Üstümü tamamen açtılar. ilk şoku orda yaşadım. Ben utançtan yerin dibine girmişim onlar o kadar rahat. Bir kaç cihaz bağlayıp narkozu da vurduktan sonra ameliyatı oldum. Narkozun etkisi geçip kendime geldiğimde odada temizlikçi bayanlar var odayı dezenfekte ediyorlar. Benim üstüm tamamen açık. Hatta bir ara dışarıda sıra bekleyen hastalar bile daldı odaya. Ben hayatımda böyle bir utanç yaşamadım
________________ Beraber yürüsek İstanbul sokaklarında ve girdiğimiz her sokağın sonu
Galata Kulesi’ne çıksa. |
|
| |