Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2021, 20:21   #1
Efendy
Efendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sam 'daki Şarkılarım ? işareti ve Çalmama Sorunu Çözümü

Evet Arkadaşlar ... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arge Departmanı olarak Sam larda Genel Kronik bir hastalık haline gelen Bir sorunun çözümü için yazmaya karar verdim.


Youtube ve Benzeri mecralardan Şarkıları indirdikten sonra Olduğu gibi çalma listemize attığımızda zaman zaman Şarkılarımız bozuluyor Ve Çalmıyor Atlıyor.. Şimdi Çözümüne geçelim..

Şarkıyı sam2'ye şarkı listesine attığında, çalmadan önce sağ tıkla ''Song info'' yu seç ve orada yukarıdaki gibi bir ekran çıkacak. Oradan Şarkıcı adı ve Şarkı ismi yazan yerdeki fazlalıkları sil sadece şarkıcı ismi ve şarkı adı kalsın. okey le


Veya



Müzikleriniz özellikle yabancı karakterler ya da çok fazla Türkçe karakter içeriyorsa sam2'ye yüklediğinizde ?? ?? şeklinde gözükür ve çalmaz, müziğin adını tekrar düzenlemelisiniz, ve sam2ye tekrar yüklemelisiniz.

Örneğin şarkı adı "müslümgürses # nilüfer.mp3" ise şarkı adını "muslumgurses nilufer.mp3" olarak değiştirmeli ve sam2'ye tekrar yüklemelisiniz,bu kez şarkı süresi gözükecek ve şarkınız çalacaktır.


Yani şarkılarınızda özellikle #,$,tick işareti gibi yabancı karakterler olmasın, olursa sam2 tanımayabilir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________


"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil..

Konu Efendy tarafından (12 Eylül 2021 Saat 21:07 ) değiştirilmiştir..