Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2021, 21:37   #18
Güz
» en güzel hikaye`m «
Güz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Hesna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okuduğum şeyleri bir daha okudum sanki
İlk başlardaki yorumlar da ek fikirler ortaya güzellikle ve anlaşılır şekilde atılmış, da diğerleri kelimeleri evirip çevirip değiştirerek tekrar tekrar diğer yazan arkadaşlarınkini vurgulamış
Okuduğumu bir daha okuyor gibi hissettim evet,belki bu da emek hırsızlığı olabilir düşünce ç/alıntısı
sevgili hesna,
yazmayayım diye, size repte iki üç cümle sarfettim ama sonradan eksik yazmış olabileceğim ve sizin de yanlış anlayacağınız düşüncesiyle şu bikaç satırı yazma ihtiyacı hissettim.

konuda verilmek istenen mesajlar, forumdaş üyelerin katkılarıyla çok güzel izah edilmiş diye düşünüyorum. genel düşünce aynı yönde zaten. çok hoş bir konu açılmış, çok güzel yanıtlar gelmiş. herkes kendi açısından konuya katkı sağlamış, ki amaç zaten açılan güzel konularda ve yorumlarda buluşmak. ister birbirine benzer, ister farklı olur. mesela xena çok hoş sosyal mesaj vererek konuya katkı yapmış, ben psikolojik açıdan katkı sağladım. diğer arkadaşların da verdikleri yanıtlar oldukça olumlu ve pozitif ve konu hakettiği güzel yorumları almış, daha da alabilir elbette.

yalnız forumlarda benim en tasvip etmediğim konuya yapılan yorumun yorumlanıyor olması. bu biraz insafsızca bir eleştiri olmamış mı üyelere. eğer ki çalıntıya örnekleme yapmak istedim diyorsanız o başka. yalnız ben mesajınızda yapılan yorumları yorumlayan bir bakış açısı sezdim. kimse kimsenin yorumunu eleştirmemeli forumlarda ve konularda. herkesin fikri vardır ve saygı duyulmalıdır zannımca.

üzdü isem sizi kusura bakmayın. konuda alıntı yasak ise silinebilir mesajım.

________________


anlayışı olan beni anlayışlı,
aptal olan ise aptal bulur. bence her ikisi de haklıdır.