Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Temmuz 2021, 19:15   #11
Set
Özel Üye
Set - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
nenolod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gottem zaten bu modulun açıklamasında bulunmuş.

# m_netadmins (PORTED)
My port of [AngryWolf's module for Unreal 3.x]([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).
Even though Unreal 4.x doesn't have a rank system, I've kept the name and will use part of the original terminology here.

This module prevents "netadmins" from getting killed/X:Lined by "lower" opers and optionally by everyone but servers and U:Lines. Since ranks are no more, I went with a few operclass flags to indicate "netadmins" and their protection level. ;3 Also, `TEMPSHUN` wasn't overridden before but it is nao. =]

__Config block:__
operclass netadmin-protected {
parent netadmin;
privileges {
m_netadmins { partial; };
};
};

The innermost bit can be either `partial` or `full`. The first one means only other "netadmins" can fuck with you, the latter excludes those too. So people with `full` will still be able to kill the ones with `partial`. Anyone with either of those flags will count as a "netadmin".


yani çalışmamasına engel olacak hiçbir durum yok iken yaptığın açıklama hiç açıcı değil neyse fazla uzatmıyacam.
Cidden girmem böyle şeylere, ama boş gelmiş boş gidicek muhabbetler acan insanlara kıl kapıyorum, o yüzden diyecegim şeyleri ne tür anlarsan anlayabilirsin, Ben burada 30 tane paylasılan konu göstereyim, hepside baskalarının edit'leridir, ve bu adam bozuk olan birşey'i paylastıgını belirtiyor, ve sana unreal'de 2sini denemeni belirtiyor, ve sen halen "calısmaması için bir sebeb görünmüyor" diycegine 2'sini dener gösterir paylasırsın , adamın suratının ne oldugunu gösterirsin insanlara, boş gelip boş gitmemiş ve boş kelime yapmamış olursun, birşeyden anlıyorsan gir paylas üstünde 1 2 edit yap coder'im de kendine, yada başkalarının fikrini alip kendin yapmış gibi göster, ama yeter'ki birşeyler önüne gelsin ve hemen mode: codeman komutunu yazip konuya dalıyonuz, forum'da 3 mesaj'ın var, 3'üde bu konuya ve buradan sana iletmek istedigim "helal olsun sana emmi oglu" siz gibiler cidden bitmez, aksini kanıtlarsan post altında belirtebilirsin, konuya yazacagım yorum baska yok.