Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2020, 14:49   #17
Yazgı
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir buket gül ile mutlu olmuyorlarmı ?
Olmuyorlar. Önemli olan nasıl sunduğun. Yapmış olmak için yapmakla, içinden gelerek yapmak bir değil. Kadınlar ne verdiğinizden çok nasıl hissettirdiğinizle ilgileniyorlar.

Alıntı:
Furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kişiye göre değişir kimi erkek odundur ne yapsa beceremez kimi kadın erkek ne yaparsa yapsa mutlu olamaz.
Birbirimizi mutlu etmek zor değil aslında. Odun da olsa kütük de olsa kadın bir erkeğin kendisini gerçekten sevdiğini hisseder. Ne yaparsan yap mutlu olmayan kadının da içinde kırgınlıkları olabilir belki de sadece onu dinlemene ihtiyacı vardır.

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;

Aslında kadın-erkek diye ayrım yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü mutlu ya da mutsuzluklar kişiden kaynaklanan ya da karşısındakinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. "Mutluluk" dediğimiz şey de özneldir, kimi bir buket gül (@oMeN ), kimi kozmetik (@TurBo ), kimi bir güzel söze(@Dike ) bakar. Demem o ki zaten mutlak bir mutluluk ya da nasıl desem bunun formülü yok ki, duygular işte.


Ama bildiğim bir şey varsa da her ne kadar bu yol değişirse değişsin; her gönüle giden bir yol vardır. Mutlaka erkek ya da kadın fark etmeksizin kalbine dokunan bir yol vardır. O zaman gelsin Neşet Baba:

"Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez
Gönülden gönüle giden
Yar oy yar oy yar oy yar oy yar oy"
Sevgili Publisher çok iyi bir yorumlama olmuş üstüne diyecek söz bulamadım. :)

Alıntı:
Braveheart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkekler başarısız da değil, imkansız da. sorun bireylerin artık birbiriyle doğru düzgün iletişime geçememesi, empati kurmaktan ve değer vermekten yoksun olmasından kaynaklı. menfaat başlayınca ilişkide bunlar yalan oluyor malesef
Doğru tespitler beyefendi. Iletisimsizlik tüm sorunların başını çekiyor.