Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2021, 19:07   #9
Regex
Özel Üye
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu konuya 31 Temmuz 2020 tarihinde başka bir platformda yazdığım yorumu iliştirmek isterim. Sanmıyorum ama belki ibret alınır.

Alıntı:
Eğer dodis atabilen herkes hekır olsaydı, ülkecek Dünya'nın en güçlü siber ordusuna sahip olurduk. Peki gerçekte öyle mi? Değil. Demek ki bu teoride yanlış giden bir şeyler var. Dolayısıyla üzgünüm çocuklar ama sizden bir bok olmayacak. Bayramınızı kutluyor, sosyal mesafe gereği gözlerinizden öpemiyor ve harçlık niyetine de bu nasihati size şuraya bırakıyorum. Adam olun, yaşınızla eşzamanlı olarak zekanızı da geliştirin, kendinize ve topluma fayda sağlayacak işlerle uğraşın, yıkmaya değil yapmaya azmedin. İlla kötü olacağım diyorsanız da bari onun hakkını verecek bilgi ve birikim düzeyine ulaşmaya çalışın. Bir yanlış yapıyorsan, bari onu doğru yap.
---

Herhangi yapabileceğim bir şey olursa sizlere de belirttiğim gibi söylemeniz yeterli. Gerçi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işinin ehli arkadaşlar zaten, gerekli CloudFlare ve firewall ayarlamalarını yapmışlardır. Geçmiş olsun.