Pandemi nedeniyle 1.5 yıl sonra Bodrum'da konser veren Kuşum Aydın, alkışların sesi az gelince sahneden indi.
Tatilcilerin alkış seslerini yükseltince tekrar sahneye çıkan Kuşum Aydın, sevenlerine Bodrum'da unutulmaz bir gece yaşattı.
ALKIŞLARIN SESİNİ DUYACAĞIM
Yeni normalleşmenin ardından ilk sahnesini Bodrum'da alan kuşum Aydın alkış seslerini fazla duyamayınca tekrar geliyorum, alkışların sesini duyacağım diyerek sahneden indi.
KONSER ALANINDA ADIM ATACAK YER KALMADI
Alkış seslerinin yükselmesinin ardından tekrar sahneye çıkan kuşum Aydın, bardakçı koyunu inletti. Adım atacak yer kalmayan konser alanında sahne alan Aydın, şarkıları ile coşan hayranları bol bol fotoğraf çekip o anları ölümsüzleştirdi.
İZLEMEYE GELENLER ARASINDA ÜNLÜ İSİMLER DE YER ALDI
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Aydın tatilcilere halay bile çektirtti. Sahneleri özlediğini söyleyen Aydın’ın sahne performansı ise dikkatlerden kaçmadı. Aydın’ı izlemeye gelenler arasından Özlem Yıldız, Billun Dohmen gibi ünlü isimlerde yer aldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şahsi Yorumlamam
Herkese günaydın iyi forumlar dilerim. Hemen hemen anbean sıcak gelişmeler ile sizlerle haber niteliği olarak görülen günümüz medyasına göre içerikler ile sizlerle buluşuyoruz. Bunun takibini ve ilgisini sağlarken bazen şunu soruyorum kendime. "HABER Mİ BU ŞİMDİ" diye. Eminim ki sizlerde bazen aynı düşüncede buluşuyorsunuz. Gel gelelim haber niteliğinde görülen ve yayınlanan yaşananları kelam ile haber olarak önümüze sürülen konulara parmak basalım. Tamamen içimden gelen ve geçeni de paylaşmadan geçemeyeceğim. Her ne kadar bu konuda vasıf veya bir bilgimiz olmamasına rağmen sahneye çıkan ses sanatçısı veya herhangi bir yetkili kişiler halkı kucaklamak ve bir bütün şekilde o organizasyonu güzel kılmak ekibinin kadar kendisinin de sorumluluğundadır diye düşünmekteyim. Konsere katılan herkesin böyle bir muamelede kalması şahsıma göre son derece rahatsız edici bir durum. Kendine saygın yoksa bile organizasyona katılan ve vaktini güzel bir şekilde değerlendirmek isteyen insanlara saygı duyulması gerekir diye düşünmekteyim. Eğer abimiz mutlu ve memnun değilse şunları söylemeden geçemeyeceğim. Bizim forum sitemiz kalabalık bizi çağırsaydınız yedirseniz içirseydiniz .Öyle bi alkışlardık ki Aydın Aydın Aydın diyede bağırırdık. Abimiz ne güzel mutlu olurdu.Ankaranın bağlarını bile okurdu sahneden inmezdi demekten alıkoyamadım kendimi.

Tabi herkesi eleştirirken kendimi de elestirmem de gerekir. Abicim ne konuşuyorsun. Ne anlatıyorsunuz diyen birileride olacaktır illa ki eleştirmeye ve eleştirilmeye açık birisiyim. Ve ben bu işi sevdim. Sanırım artık köşe yazarlığına soyunasım geldi. Amma elime yüzüme bulaştırırım amma üstesinden gelirim. Mühim olan kelamlarımız ve emeklerimiz havada kalmasın.Uzun lafı kıssası ben bu şekilde yorumlarken siz değerli kullanıcılarımız nasıl yorumlarsınız acaba. Sizlerinde yorumlarda belirtmenizi dilerim. Herkese mutlu pazarlar ve iyi forumlar dilerim.