Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2021, 08:13   #175
Aytac
Aytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''İllegal Faaliyetler'' kategorisine açtığınız konunun diğer forumların işleyişleriyle alakalı istedikleri modulleri kurmaları konusunda bağımsız olmaları nedeniyle ''illegal faaliyet'' oluşturmadığı kanaatine varıldığı gerekçesiyle kaldırıldığını belirtmek istedim.
Biz IRCREHBERİ.NET olarak her hangi bir forumun işleyişinde kullandığı eklenti yada modullerin ''İLLEGAL FAALİYET'' kapsamına alınmayacağı konusunda ortak karar aldığımız için konunuz BİR DAHA GERİ GETİRİLMEMEK ÜZERE çöp kutusuna alınmıştır.

''İLLEGAL FAALİYETLER'' kategorisi herkesin bildiği gibi IRC Sunucu Sahipleri alanında yer almakta olup ''sohbet siteleri'' yada ''IRCd sunucuları'' dışında faaliyet gösteren diğer sitelerle alakalı olumsuz faaliyetlerin o kategori de yer almayacağını bildiriyorum..

Saygılar.
Süslü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özenerek, çizerek yazmışın da bahsettim konu daha önce de kaldırıldı ben fark edince forum sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] `a niye kaldırıldığını sordum. O da bakıcam dedikten sonra konu tekrar aktif hale geldi. Konuyu tekrar aktif hale getirende @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Senin bahsettiğin gibi öyle bir ortak karar yokmuş demek ki palavradan bir şeyler yazmışın. Daha önce silinmiş bir konu tekrar aktif hale gelip te sonra arkasından bir daha silinince böyle bir açıklama yapman biz bu konuyu nasıl bir bahane bulsak ta kaldırsak anlamına geliyor. Bu açıklamayı yapacak kişi sen değilsin AR-GE sorumlusuyken kendi işine bakacaksın kimin sözleriyle bu açıklamayı yaptığını iyi biliyorum, başkasının aklıyla açıklama yaparak kendini küçük düşürme buralarda.

________________

"Her Günahın Bir İntikam Meleği Olur.."