Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2021, 21:14   #8
SizofErsin
SizofErsin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Değerli yorumunuz için teşekkür ederim .
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevgili Arjen mutlaka sana parça armağan edeceğim kulakların çınlayınca gel
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Saygıdeğer oMeN yorumun için teşekkürlerimi bıraktım buraya.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Teşekkür ederim Mehmet çok naziksin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevgili dostum değerli yorumun için teşekkür ediyorum mersi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hanfendi yayınımıza yaptıgınız yorum için teşekkür ediyoruz.

Sevgili IRCRehberi ailesi ve ziyaretçilerimiz sizde keyifle sohbet edip Radyo Zoom dinlemek isterseniz mutlaka bekliyoruz...

Bizde Ortam hep şampiyonlar liği ...

irc.zoomsohbet.com - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

= Yokmu şöyLe güzeL bir YaLan! inanaLım!!! =

Bana ün gerekmez! selamlaşmak kafi...

-> Yeni nesil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sohbetler Zoom ! -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]