Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2021, 10:33   #7
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aSq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EmeqiNe SaqLik CaNimm.
Tesekkur ederim tatlim;*

Alıntı:
Şiirbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık anneeem
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
başarılar dilerim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim başkan

Alıntı:
Death Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok başarılı ve akıcı daha da geliştirmenizi dilerim özellikle başlıklarda H1 tagının olması, kelime cümle başlarında keyword dan değil de cümle için de keyword geçirip sitenizde bulunan her hangi bir kelimeye köprü ile link verirseniz tadından yenmez görsel ile süslemenizi de tafsiye ederim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu güzel yorumun icin cok tesekkur ederim. Her birinizde bir şeyler kapmak benim için mutluluk verici. Affınıza sığınarak ve bu konudaki eksiklerime dayanaraktan söylemek istiyorum bunu H1 tagı ne demektir? Ve köprü ile link vermek ne anlama gelmektedir? Diğer keyword dediğiniz yorumu dikkate alacagim. Simdiden tekrardan teşekkür ederim. Cok onure ettiniz beni. Var olasınız..