Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2021, 16:02   #4
ExCaLuBuR
ExCaLuBuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] saolsun detaylıca anlatmış çok söz de kalmamış.

Bu gelistirmelerin güncel versiyonlarda uzak kalmanın en birincil sebebi kullanıcılar..

Sunucu sahibi olarak diğer kullanıcı ve yetkililerimiz hesaba katıp gelişim sırasındaki eksik kalan alışkın olunan özelliklerden vazgeçmemek veya bunu sorun haline getirmek..

O yüzden halen çalışır vaziyette olan versiyonlar nede olsa herkes alışkın mantığı ile devam ettiriliyor.

Bu işlerde sadece Shell firmalarına yüklenmek anlamsız , zira pro. olarak hizmet veriyorlar ve müşteri talepleri doğrultusunda çalışıyorlar.

IRC dünyasında kullanıcı sayısı azımsanmayacak yoğunlukta çok belli başlı klişe ve alışkanlıklar var ben yenisini yaptım su özellikler artık yok ama bunlar var dediğinizde burun kıvıran müşteri ve kullanıcı sayısı en büyük etken bence. Çünkü çoğu kişi işin tekniği ile ilgilenmez ben böylesini biliyorum bu ayarlar olsun diyip kesip atmakta.

Anope services kurup kullanmak istediğimde dahi uf puff yapana çok denk geldim. Ezberden devam etmeyi seviyoruz ne yazık ki.

🔥 Yaz Konus Sohbet’et!💬 IRC Chat Sohbet📱 Mobile Sohbet🎧 Canlı Radyo⚙️ mIRC Sohbet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]