Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2021, 23:37   #22
ExELaNCE
Onur Yaşamdan Üstündür.!
ExELaNCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika bir röportaj çıkarmışsınız ortaya. Gerçekten hiç sıkılmadan büyük bir keyifle okudum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey çok faydalı bilgilere değinmişsiniz, cevaplarınız çok aydınlatıcı olmuş.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Sıkılmamanıza gerçekten çok sevindim :) uzun olduğu için insanlar sıkılabilir mi acaba sorusu aklımdan geçti. Güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

Alıntı:
LadyBird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tammm itiraf etmeliyim cok uzundu ama her okudugun sorunun cvbini merak edip devam ediyorsun tatli bir soylesi olmus @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten yillardir bu mecrada taniyoruz ne kadar basarili oldugu sahsim biliyor zaten daha yakindan tanimis olduk tser
Öncelikle teveccühünüz için teşekkür ederim. Web konusunda istediğiniz her zaman elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gercekten sohbet akici ve bilgili roportaj olmus @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik oncelikle
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] da basarilarinin devamini dilerim
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Röportajda ki sorular olsun gerek akışı olsun çok iyi ve keyifle okudum. @Saruhan emeğine sağlık, @ExELaNCE sizinde Web ile ilgili soruları içtenlikle cevaplayıp bu denli güzel röportaja renk kattığınız için teşekkür ederiz.
Ben teşekkür ederim. Konu web olunca herşey daha bir içten oluyor.

Halbuki biz hiç kimseye kıymadık
Telef olduk ömrümüze doymadık
Üstümüze yagan taşı saymadık
Lan bu nasıl dert, nasıl yara ah gardaş.