Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Harika bir röportaj çıkarmışsınız ortaya. Gerçekten hiç sıkılmadan büyük bir keyifle okudum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeğine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bey çok faydalı bilgilere değinmişsiniz, cevaplarınız çok aydınlatıcı olmuş.
Başarılarınızın devamını dilerim. |
Sıkılmamanıza gerçekten çok sevindim :) uzun olduğu için insanlar sıkılabilir mi acaba sorusu aklımdan geçti. Güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim.
Alıntı:
LadyBird Nickli Üyeden Alıntı
Tammm itiraf etmeliyim cok uzundu ama her okudugun sorunun cvbini merak edip devam ediyorsun tatli bir soylesi olmus @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
zaten yillardir bu mecrada taniyoruz ne kadar basarili oldugu sahsim biliyor zaten daha yakindan tanimis olduk ts  er |
Öncelikle teveccühünüz için teşekkür ederim. Web konusunda istediğiniz her zaman elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı
|
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı
Röportajda ki sorular olsun gerek akışı olsun çok iyi ve keyifle okudum. @Saruhan emeğine sağlık, @ExELaNCE sizinde Web ile ilgili soruları içtenlikle cevaplayıp bu denli güzel röportaja renk kattığınız için teşekkür ederiz. |
Ben teşekkür ederim. Konu web olunca herşey daha bir içten oluyor.