Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2021, 08:43   #6
Başak
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Kaf Dağı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hak gelcek , Batıl zail olacak demişti Erbakan hocam,
Aslında güzel söz değil diye bakıyorum ama anlamı çok farklı çekende var çekmeyende,

Şimdi 2 tane çocuk var sabi sübyan bu çocuklar bu hayatta ` Anne` diye tabir ettiğimiz onu 9 ay taşıyan ona herşeyi veren Ana mı yaptırdı bunları soruyorum,
Ya bir anne öyle olması gerekir ki Babadan bile onu koruması gerek evladımız evladlarımız var soruyorum şimdi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın dediği gibi sosyal mecriden duyurmak mı yada yazılar yazmak mı ya da ne biliyim videolar paylaşmak mı hepsi nerde hani nerde yok 24 saat sonra siliniyor otomatikmen herkes hayatına devam ediyor halı altına süpüryoruz işte @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimilerine göre acımasızlık kimilerine göre dünya hayatı diyoruz değil mi?
Evlad ya evlad ben konduramıyorum yada abartıyorum benimde kızım var ben ona kızmaya dayanamazsan inanının midem kalkıyor o Anneyi ele geçirmek istiyom içim çok kötü oluyor madem böyle sessiz kalıyoruz hiç bir şey yapmıyoruz tamam kalalım ama hani soruyorum ya şimdi o çovukların ilerisinde çekceği sıkıntıyı hangimiz çekeceğiz...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık kardeşim haykırmışsın bende çok istedim lakin midem kaldırmadı yazamadım tekrardan saolasın güzel yazı yazmak istemiyorum sonra ağzımı bozacam...
Canim Abim,Ülkemizin Ayıbını Yaşıyoruz. Malesef,Bu Ülkede Kadın Olmak,Çocuk Olmak,Ağaç Olmak,Hayvan Olmak Suç Oluyor.Lanet Olsun Böylesi Hakka,Adalete,Hukuğa

"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya