| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Doktor olmak isteyen başarılı bir öğrenci çözemediği yada yanlış çözdüğü bir matematik sorusu yüzünden bu hayaline veda ediyor. Aynı şekilde tyt denen ilk sınavdaki bir türkçe sorusu veya bir felsefe sorusu bile gençlerin hayatını etkileyebiliyor. Bir gencin geleceği hayalleri bu şekilde iki gunluk ard arda yapılan sınav yüzünden çöpe atılamaz. kazanaların durumuda başka bir sorun emek zaman ömür verecekleri dört beş yıllık fakültelerden mezun olduğunda kpss gibi saçma bir sınava tabi tutulacağını yuüksek not alsa bile atanamayacağını bilen bir insan ne derece başarılı olup hayata umutla bakabilir ki. baştan yanlışlarla dolu bir sınav sisitemidir bu. Nice parlak genç nice zeki insan sönüp gidiyor. Aynı sistemlerden geçmiş biri olarak bu sınavları protesto ediyorum. Eğitim sistemi çöktü bizi geçmiş olan milletler nasıl uygulama yapmışlar nelere önem vermişler milli bir eğitim sisitemimiz neden oturtulamıyor yapboza çevrilmiş halde gelecek nesil karabasanlara teslim.....