Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2021, 03:00   #3
KraL
Helper
KraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Efendy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İrc Ortamında yıllar önce tanıdığım cok kıymetli güzel yürekli kardesim.. Hani derler ya elinin hamuruyla emeğiyle güzel eğlenmesini bilen adamlardan birisin. Seni tanımaktan gerçekten cok mutluluk duydum Helper liğin olsun .. Yayıncılığı Kişiliğin ADAMlığın ile gerçekten benim için yerin çok önemli.. Hatta senin Saygına Büyüğüne olan sevgine hayranım ...


Evet Sunucumuz acılalı 9 Gün oldu. Her Bölümünde Başarılı uzun yıllar dostluk ve aile ortamı kurmuş bir ekiple yola cıktık... Ekibimize Çok Güveniyoruz. Aslında Eylül 'de Acacağımız sunucumuz bir anda kocaman olmaya başladı. Bizde Artık insanları bekletmeyelim dedik. ve biran önce açtık.. Yeni olmamıza rahmen Dün Helper Bölümüzü Açtık @yalovali Hocamızı getirdik. Başına..

Dediğim gibi Hemen herşey olmuyor Sadece Arkadaşlar bizi takip etsinler. Bizim takipcimiz olsunlar. İsteyince ve gerçekten samimiyetle oluşan bir sunucu nasıl olur görmüş olacaklar..

9 Günlük Sunucuyuz Evet Şuan 62 Yayıncımız var .. KarmaFm Benim ilk Sanal Radyom Burada Harikalar Yaratıcam.. Türkiye'nin Marka Sanal Radyosu Yapacağım.. Bunu içinde İnandığım güç ve kudret Var ALLAH a Çok Şükür..


Bence Herkes Artık Zirvalamaya Zirvala.com Gelmeye Bekliyoruz. Çünkü Ruhumuz 2000 Yılındaki Ruh...
CANIM abim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilhassa her ne oluyorsa gönülden oluyor teşekkür ediyorum canım abim benim o güzel emeğine sağlık..

________________

Hєя haккıмız SaкLıdıя®™| l | l| ll| ²¹°¹ ³³²²¹³³ ¹³³ |ı|