Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Haziran 2021, 02:39   #1
ExCaLuBuR
ExCaLuBuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Forum siteleri - Topluluk Platformları

Bu makalemizde değerli üye ve daimi ziyaretçilerimiz nezdinde irc forumları alanında kısa sürede lider olan ircrehberi.net forum sitemiz adına bir kaç kelam etmek istedim..

İnternet de sosyal medya platformlarının her alanda geliştiği çağımızda ;

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır sloganı ile forum siteleri hep öncü mecralar arasında yer almıştır.




Türk forum siteleri arasında, ana kategorisi irc server sunucuları ve irc radyoları olarak hizmet vermek için giriş yapan İRC Rehberi , ekibi , üyeleri ve ziyaretçileri ile birlikte ;

Doğal samimi yaklaşım tarzı içerisinde ilerleyerek , yazımızın başında da belirttiğim gibi lider konuma adını yazdırmış bulunmaktadır..

Her şeyden önce tüm emekleri bulunan , kıymetli zamanlarını ayıran dostlarımız ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim..

Forum siteleri kurulumu aşamasında genel itibari ile karşımıza , Kendi Topluluğunuzu kurun , Topluluk platformunuzu oluşturun gibi sloganlar ile çıkar.

Az evvelde teşekkür ettiğim siz kıymetli emek sarf eden arkadaşlar ile aynı topluluk ve platform içerisinde bulunmaktan çok memnun olduğumu kendi adıma belirtmek isterim ..

Hali hazırda forum sitemizin içeriği malumunuz iken , neredeyse her forum konusu ve alt forumlarımız sürekli interaktif akışa sahiptir. Vakit ayırıp bu yazıyı okuyan arkadaşlarımızın da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adına varsa önerilerini belirtmesini rica ederim.

Sizlerin daha iyi vakit geçirmesi adına talep ettiğiniz, bölüm ve konuları yetkili arkadaşlar değerlendirip aktif hale getirecektir.

İyi forum yapısı temelinde , objektif ve adaletli yönetim yatmaktadır. Forum içerisinde öneri ve şikayet bölümden , illegal faaliyet kadar ;

Bölüm kuralları çerçevesinde istek ve taleplerinize irc rehberi yöneticileri tarafından mümkün olan en kısa sürede cevap verilmektedir.

Uzun süre tüm kullanıcılarımız ile aynı platformda zaman geçirmeye devam etme şansı bulabilmek temennisi ile bir sonraki makale de görüşmek üzere..
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.

Konu ExCaLuBuR tarafından (22 Haziran 2021 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir..