Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2021, 17:35   #40
AbC
AbC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Saruhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle güzel ve eğlenceli röportajın için emeklerine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve TatlıSohbetin tatlı insanları başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yenge ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] baldızıma cadı mı cadı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimize ve hemen hemen herkese vermiş oldukları emeklerin karşılığını almalarını dilerim.

Ve ayrıca da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] patron ekran alırken keşke deseydin kardeşim gülümse çekiyorum. Poz verip burdan teeeeee gurbete bir selam yollasaydim
Ve ayrıca da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] patron ekran alırken keşke deseydin kardeşim gülümse çekiyorum. Poz verip burdan teeeeee gurbete bir selam yollasaydim .. evet ya çok kötü zamanlama olmuş :)

AdrenaLin