Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Haziran 2021, 23:11   #1
Lareina
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up SohbetEdersin.Com Radyo Sorumlusu Pure Röportajı

Merhaba sayın İRCRehberi.Net üyeleri sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile röportaj yaptık.
Umarım keyif alırsınız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lareina- Merhaba Pure,İRCrehberi net adına röportaj teklifimizi kabul ettiğin için teşekkür ederim.Nasılsın ?


Pure-Merhaba ben teşekkür ederim teklifiniz için.Çok şükür iyiyim sen nasılsın?


Lareina-Ben kendi adıma iyiyim teşekkür ederim. İRCRehberi.Net için biraz kendinden bahseder misin ?

Pure- Ben Pure 34 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum.Muzik dinlemeyi makrome vs.gibi el işleri ile uğraşmayı seviyorum.

Lareina-Tanıdığımıza memnun olduk sevgili Pure.Bir diğer sorum malum tüm dünyada olduğu gibi bizde COVİD-19 a etkisi altında uzun süre kaldık ve halada devam etmekteyiz.Senin için bu dönem nasıl geçti ?

Pure- Tabi herkes gibi beni de etkiledi.Ben malesef geçirdim covidi. Allah'tan hafif atlattım.

Lareina-Geçmiş olsun.Hafif atlatma'na sevindim. Sevgili Pure için IRCd a nasıl başladı ?

Pure-Bir gece bir ağlama krizi sonucu girdim ve ogün bugündür içindeyim.:))

Lareina-Şuanda olduğun sunucu SohbetEdersin.com buluşman nasıl oldu ?

Pure-Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanışıyorduk daha önceden böyle bir sunucu açacağını biliyordum.Seve seve yanında olacağımı söyledim.Boylece sohbetedersin.com serüvenimiz başlamış oldu.

Lareina-Radyo sorumlusu olarak görevlisi olarak sunucuda bulunuyorsun sevgili Pure,radyo kanalında disiplin ve işleyiş hakkında bilgi verirmisin ?


Pure- Bizim sunucumuzda öyle keskin katı kurallar yok.Butun djlerin bizim için önemi büyük ve saygı duymak zorunda herkes birbirine. Çok şükür herkes böyle davrandığı için de herhangi bir sorun yaşamıyoruz.

Lareina-Radyo yayıncıları senin için gözünde hangi niteliklerde ve nicelikte olmalıdır ?

Pure- Bana göre müzik zevki , diksiyon, sunucudakilere olan yaklaşımı ve dinleyiciye aktarabildigi duygular , hissettirdikleri çok önemli.Bunlari yapabilen dj zaten iyi bir yayıncı dır.

Lareina-Ben eskiden yayın alıyordum sevgili Pure,ve genelde mobildim.Mobil yayıncılık biraz bilgisayar yayıncılığına göre daha zahmetli diyebilirim.Yeni bir progam yapıyor olsaydın ne yapardın ?

Pure- Ne güzel yayın keyfini tatmışsın sende. Bana göre mobil yayın daha kolay aslında.Tek sorun bazen gelen telefon vs. İle yayından düşmek sanırım.Program konusuna gelirsek bana kalsa herhangi bir program olmadan dinlemek istediğin müziğin o an çalması mukemmel olurdu.Belki çok çok ilerde olacak bunlar ama şimdiden hayal etmesi bile güzel .

Lareina-O an şarkı indirmek zorlayıcı idi öyle geliyordu Pure cim.
Türkiye de müzik adına çok değerli sanatçılarımız ve eserleri var.Lakin dünya çapında bir türlü yeterli ivme de değiliz.Bunun nedeni ne sence sevgili Pure ?


Pure- Bizim müzisyenler de illa tutsun diye yapılan şeyler var.Bu da zorlama oluyor bence.Halbuki müzik evrenseldir dili, dini, ırkı yoktur.Herhangi bir kaygı ile yapılmasa çok daha iyi yerlere geliriz dünya çapında da diye düşünüyorum.

Lareina-Forumda genelde sessiz bir kullanıcısın yine de forumun hangi kısmında olmayı vakit geçirmeyi seviyorsun ?

Pure-Evet ben foruma biraz fazla mantıklı bakıyorum galiba o yüzden de sessiz kalıyorum sivrilmemek adına. En çok sevdiğim bölüm de üyelerimize soruyoruz.

Lareina-Röportaj teklifimizi kabul ettiğin için teşekkür ederim.Keyif aldım.İRCRehberi.Net için demek istediğin düşüncelerin varmıdır ?

Pure-İRCRehberi.net İnsanlarin birbiriyle iletişim halinde olduğu ve konularin ilgi çekici olduğu güzel bir platform.İlerde daha iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum.

________________

We are all brought forth out of darkness
Into this world, through blood and through pain
And deep in our bones, the old songs are waking
So sing them with voices of thunder and rain