12 Haziran 2021, 22:00
|
#20 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: WildCat Nickli Üyeden Alıntı
oncelikle emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim guzel roportaj olmus @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sizede basarilarinizin devamini dilerim
Açıkçası ben anlatmaya başlasam bu sohbet bitmeyecek bir hal alır demenizede ayrica okudum keyfli roportajdi tesekkurler | Alıntı: Saruhan Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: ExELaNCE Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: dizZy Nickli Üyeden Alıntı
işini güzel dürüst paraya çok tav olmadan yaparsan herşeyde başarılı olusun bence 10 numara güzel insan ve çok saygılı ve kibar ben onla iş yaptıgım için memnun kaldım ALLAH yolunu acık etsin | Alıntı: BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Regex Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile ticari anlamda 2 ay önce tanıştık, TRTalk.Net IRC sunucusunu kendisinin firması ZirveShell'de barındırıyoruz. Efendiliği, sunduğu kaliteli hizmeti ve sürekli ulaşılabilir olması başlıca takdir ettiğim özellikler. Standart shellci prosedürünün aksine kendini yazılım alanında geliştirip farklı x kişilerden destek almadan sistemlerini kodlayabiliyor olması da es geçilmeden belirtilmesi gereken bir özellik. İş hayatında ve projelerinde başarılar diliyorum. | Alıntı: Absent Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ın bu sektöre kattığı artılar saymakla bitmez. Kendisi ile hiç çalışmasam da yardımseverliği ve müşterilerine yaptığı güzellikleri hep duymuşumdur. Başarıların daim olsun inşallah. |
Okuduğunuz ve yorumladığınız için çok teşekkür ederiz ; keyifle
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. .  |
|
| |