Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2021, 12:36   #8
PeLin
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu konu o kadar derin ki sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hikayesini yazabilecegim bir konu.... hastalik adin altinda canilik diye düşünüyorum. Cinsel hastalik bu olamaz. Peki ya çocuklar? Kimse düşünmez ama pedafoli se hasta der geçerler . Bu abaza insanlar bu hastaligi maske olarak bile kullaniyorlar. Dokunamazsinnnn! O melekleri kirleten igrenc mahluklara hasta diyemeyiz. Herkes kendinde n sorumlu ama hepimiz cocuklardan sorumluyuz. Bunu inkar edemez. Ensest konuusyla bağlantısi zaten yapilacakti eskiden kan bağıydı simdi ise göz bağı olmuş. Gözüne kestirsin evladimi istedigini yapsin bende ona hasta diyim. Yokk arkadas! Bunu kabul etmiyoruz ama susuyoruz susturuyoruz! Kör oluyoruz mağdur yine o melekler oluyor. Nereye gidersek gidelim kac yil gecerse gecsin o adina ne konulursa konulsun insanlik disi birsey bu bence sadece usten gectim gercekten buyuk sorun ve biz bunlarla yasiyoruz malesef ört bas etmek için de birseyler yapan ruh hastalari belli.....utanmalıyız hemde cok bir cocugun bedenini arzulamak insan disi birsey zengini, fakiri yok bunun ben vicdanen rahat degilim baskalarida rahat olmasin boyle bir eyleme egilimli insanlarin acil tedaviolmasi gerekiyor. Evet uzun bir surec ama ölse daha iyi yine uzattim bitireyim ben kafami rahat yastiga koyamiyorum! Bunlari ve nice kotu insanlari dusunmek istemiyorum cogu intihar sebepleri zaten bu kadar kötü insanla yasayacagima birsey yapmayacaksam oleyim diyor ve intihar ediyor. O yuzden isyana girmim...

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür