Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2021, 20:24   #146
oMeN
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
mazafaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Az önce bir konu açtım.Konu içerisinde Sedat Peker geçse de burada önemli olan Pekerin beni tweetlemesiydi.Malesef az önce konumu silip özel mesaj atmişlar.

Arkadaşlar biz herhangi bir siyasi polemik konusu açmadık.Partilerden bahsetmedik.Dolayısıyla konuyu silerek kullanıcılara ve emeklerine saygısızlık yapmiş bulunuyorsunuz.

Nedir yahu bu kimden korkuyorsunuz ? Allahtan korkan kimseden korkmaz.Doğru bildiğinin herzaman arkasında olmalı insan..

Ben bunu kabul etmiyorum.Konuyu açmıyorsaniz üyeliğimi silin gitsin.
Yunus yıllardır bu işin içerisindesin ve sende biliyorsun ki yeri geldiğinde Forumun akıbetini zora veya sıkıntıya sokacak haberler yönetim kararı ile ya çöpe atılır yada komple silinir. 1 Hafta önce bununla ilgili kararı yönetim olarak almıştık biz o ve benzeri konulara izin verilmeyecek diye. Bunun korku ile alakası yok ; alakalı olan durum Forumun zarar görmemesi, zira Sende çok iyi biliyorsun ki maalesef Hak ve hukuk anlamında ülkece sıkıntılar yaşandığına hepimiz şahit oluyoruz. Yapılan işlemde herhangi bir sorun yok ek olarak sana bilgi olarak Pm atılmış buna rağmen böyle bir konu açmamalıydın hele ki o koyduğun avatar sana hiç yakışmamış. Geçen bir dostumuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de aynısı yaparak aynı tepkiyi vererek beni şaşırtı. Beni üzen değer verip saydığım dostlarımızın böyle yapması yani verilen kararlara benim bildiğim Saygı gösterilir bu derece tepki değil. Bizler yabancı değiliz ki? istediğinizde her türlü ulaşılabilen insanlarız. Olmadı yani hoş değil bu yaptığın, Hele ki sen gibi bir insanın..

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~