Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2021, 10:27   #1
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Uçurum XenForo 2 Teması



Abyss, daha hafif halefi olan Abyss, hala aynı özelliklerin çoğunu XenForo 2'ye getiriyor. Özellikler, UI.X 2 ile entegre, el yapımı ve ayrıntılı bir arayüz tasarımı ile düz, modern bir tasarımı içeriyor.

Abyss, arka plan görüntüsünü, bir düğüm ızgarası yönetim sistemini ve XenForo 1 sürümünde sunulan çok daha fazlasını değiştirmenize olanak tanıyan birçok farklı yeteneğin yanı sıra herhangi bir foruma uygun daha hafif bir görünüm getiriyor.

XenForo 1'den mi geliyorsunuz?

UI.X'e takılan herkese bir teşekkür olarak, aktif lisansa sahip olanlar UI.X2'ye yükseltirken% 50 indirim alırlar. UpgradeAbyss kupon kodunu kullanmanız yeterlidir . XenForo 1.x tabanlı bir UI.X ürünü satın aldıysanız, aktif olmasa bile% 20'ye sahibiz, sadece UpgradeAbyss20 kupon kodunu kullanın.



UI.X Klasik




XenForo 1 için UI.X, ThemeHouse / Audentio'nun orijinal amiral gemisi ürünüydü. UI.X 2'de görünüm ve his modernize edilmiş olsa da, XenForo 1'de olduğu gibi aynı renkleri, yazı tiplerini ve genel görünümü ve hissi kullanmaya karar verdik. UI.X Classic, UI.X 2 Framework ile güncellendi. , tonlarca yeni özellikle birlikte gelir. Mükemmel denkliği olmayan bazı özellikler olabilir, ancak çoğu gerçekten planlanmıştır.

Bu, aktif lisansa sahip XenForo 2 için herhangi bir UI.X 2 satın alındığında ücretsiz bir üründür. UI.X 2'niz varsa ve UI.X 2 Dark'a sahipseniz ClassicFreeUIX2Dark'a sahipseniz ClassicFreeUIX2 kupon kodunu kullanın. XenForo 1'den geliyorsa, kuponlar için UI.X 2'ye bakın.
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..