Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2021, 19:15   #1
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TatliSohbet.Org Radyo Sorumlusu AbC ile Röportaj




ZeyNa : Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendi adıma ve IRCRehberi.Net yönetimi adına teşekkür ederim.

AbC : Merhaba ZeyNa . Rica ederim Bende teşekkür ederim bana bu fırsatı verdiğiniz için.

ZeyNa : Rica ederiz, nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?

AbC : Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum . Sen nasılsın ? Hayat rutinin de devam ediyor.

ZeyNa : Teşekkür ederim bende iyiyim çok şükür. Seni biraz tanıyalım mı? Bize kendinden bahseder misin canım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir?

AbC : Adım Aylin aslen Sinopluyum İstanbul’da yaşıyorum . Yaş olayına girmeyelim hiç :) Bir firmada yurt içi ve yurt dışı operasyon departmanında çalışmaktayım .

ZeyNa : Yaa demek Sinop'lusun. Röportaj sayesinde bir hemşehrimi bulmuş oldum :) Ayrıca seni tanıdığımıza çok memnun olduk.
Peki IRC/d ile tanışman nasıl oldu? Kaç senedir bu ortamdasın?

AbC : Röportajdan sonra tanışmaya devam edelim o halde :))))
Ben 1,5 senedir IRC/d ile yakından ilgiliyim . Daha önce dönem dönem takılmışlığım olmuştu . Zor günler geçirdiğim bir dönemdeydim aklıma kelime oyunları geldi kelime vs yazarak bir siteye girmiştim öylesine aldığım AbC nicki ile . Daha sonrasın da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanışıp kendi yerimizi açtık ve hala devam ediyoruz :)

ZeyNa : Olur tabi ki, seni yakından tanımayı isterim. Peki Radyo yayıncısı olmaya nasıl karar verdin?

AbC : Yine bir gece @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile sohbet ederken sesimi duyurma iç güdüsü ile yayın almıştım :)))))) hikaye öyle başlamıştı . Heyecandan nickini de söyleyememiştim :))))

ZeyNa : O ilk heyecan başka oluyor her zaman. Oldukça da başarılı olmuşsun ki radyo sorumluluğunu almışsın. Kolay değil çünkü bu tür sorumluluklara girmek.
Peki ne tür yayınlar alıyorsun?

AbC : Kendi yerimiz olduğu için birazda radyoyu aldım . Yoksa anladığım şeyler değil gerçekten . Sorumluluk insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor. Ben keyif insanıyım kahır çekmek bana zor ama severek yapıyorum yine de :)
Yayın pek almıyorum desem daha doğru yayıncı arkadaşlarımız fazlasıyla ilgileniyorlar onları dinlemek daha çok hoşuma gidiyor .

ZeyNa : Peki gelelim TatlıFm'e, senin için ne ifade ediyor? Aranıza katılacak olan radyo yayıncısı arkadaşlar neden sizi seçmeliler?

AbC : TatLiFm İlk göz agrim diyebilirim. Kendi yerim kendi radyom .
Herseyden önce aramıza katılan arkadaşlar ortamdaki sıcaklığı samimiyeti hissediyorlar . Yayıncı arkadaşlarımız da zaten dost dediğimiz kişiler ve onların arkadaşlarımdan oluşuyor . Bizi bir seçen pişman bir seçmeyen :))

ZeyNa : Güzel samimi bir ortamınız var. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. Peki TatlıFm sorumlusu olarak yayıncı arkadaşlar da aradığın özellikler nelerdir?

AbC : Teşekkür ederim. Sohbete gelen arkadaşlarımızın çoğu müzik eşliğinde sohbet ederler. Onlarin güzel zaman geçirmesini sağlayacak sohbetiyle onlara katılacak o duyguyu verecek Olmasına dikkat ediyoruz. Yani sadece şarkı çalmaktan çok Kendisini dinletecek dinlerken de karışıklı sohbet e dahil olacak arkadaşları istiyoruz aramızda . Bu konuda tüm yayıncı arkadaşlarıma da teşekkür ederim hepsinin emeği çoktur TatLiFm de .

ZeyNa : Evet bu konuda haklısın, insanları sunucuda tutma konusunda en büyük rol radyo yayıncısına düşüyor. Peki radyo konusunda en büyük yardımcın kimdir?

AbC : Bizde öyle yetki dağılımı yoktur . Kim müsaitse yeni gelen yayıncıya yardımcı olur . Öncelikle LaL Didem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vs. hepsi yardımcı oluyorlar . O yüzden hiç sorun yaşamıyoruz . Onlara da burdan teşekkür ederim destekleri için.

ZeyNa : Güzel bir kadro oluşturmuşsunuz, herkesin emeğine sağlık diyelim. Peki, dışarıdan dinlediğin keşke benim ekibimde olsaydı dediğin bir yayıncı var mı?

AbC : Teşekkür ederim . Vaktim oldukça kendi yayıncılarımı dinLiyorum. Bazen onları bile kaçırıyorum. Ne desem yalan olur bu konu da . Bir ara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yayın almıştı . Onu ekibimde görmek beni mutlu eder .

ZeyNa : Evet güzel yayınları var Lorin'in, bu da bi çağrı olsun. Kırmaz belki bizi.
Peki TatlıFm için yeni projeleriniz var mı? Bizimle paylaşır mısın?

AbC : Sanatçı konuk getirmeyi düşünüyoruz. Tanıtım ile daha çok dışarıdan da dinleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyoruz.

ZeyNa : Tanıtım oldukça önemli, umarım projelerinizde başarılı olursunuz. Sizi daha başarılı görmek bizi mutlu eder. Peki röportajımızın sonuna doğru gelirken IRCRehberi.Net hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim senden?

AbC : Her sunucuya eşit oranda samimi yaklaşımı ilgi alakasi için teşekkür ediyoruz. Bir çok konuda da arşivinin çok kişiye faydalı olduğuna inanıyorum başarılarınızın devamını diliyorum.

ZeyNa : Güzel dilek ve düşüncelerin için yönetim adına teşekkür ederim. Sizleri aramızda görmekte bizi her zaman mutlu ediyor. Benim için çok keyifli bir röportaj oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , ayırdığın zaman ve samimi cevapların içinde ayrıca teşekkür ederim.

AbC : Bende teşekkür ederim , bizde sizlerle mutluyuz :)