Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2021, 23:06   #162
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
forumda neden bu kadar az reklam var ? bence biraz daha fazla koymalısınız, sağ ve sol taraflarda baya boş yerler var.

bu nedir arkadaşlar ? ha insanlara küfür etmişsiniz, ha bu kadar reklam koymuşsunuz arasında hiçbir fark yok. internet ahlakına aykırıdır bu ya. aşağıda bir 8-10 tane daha var ekrana sığmayan.

üç kuruş para kazanacağım diye bu kadar düşürmeyin kendinizi ya, ben vereyim parasını kaldırın reklamları.

Öncelikle şu ''üç kuruş para kazanacağım diye bu kadar düşürmeyin kendinizi ya'' cümlenize cevap vermek istiyorum, yukarı da resmini attığınız reklamlara sahip olan IRCd sunucularının çoğundan ücret talep edilmemiştir. Edilmişse bile 1 ay için banner reklam ücreti ödeyipte o 1 aylık süreci 7-8 ay olarak yayınladığımız zamanlarda olmuştur. Bizim burada ki reklamları yayınlamamızda ki amacımız 3 kuruş para kazanmak değil foruma 3-5 daha değerli üye kazanmaktır.

Diğer cümlelerinize gelince reklamların fazla olmasının sebebini az çok sanırım yukarıda ki cümlemden anlamış olmanız lazım. Yine de açıklama yapayım. Reklamların çok olmasının sebebi karşılıklı dayanışma ile sunucularımıza verdiğimiz desteğin göstergesidir.

İnsanlara küfür etmişiz kısmına hiç değinmek istemiyorum, internet ahlakına aykırı durumu biz değil bizimle aynı hizmeti veren ve bizimle hemen hemen aynı giriş ve online kullanıcıya sahip forumlar yapıyor. Çünkü bizimle eş değer hiç bir forumda bu kadar çok sunucunun reklamı ücretsiz bir şekilde yayınlanmaz.

Size yeterince açıklama yaptığımı düşünüp dip not olarak da yakın zamanda destek verdiğimiz sunucuların reklam alanlarıyla alakalı farklı eylemler içerisinde olacağımızı bildiriyorum. Rahatsızlığınızı anlıyorum sizin yanlış algınıza rağmen. Değişiklikleri bir süre sonra fark edeceksiniz.
Keyifli Forumlar dilerim.

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .