O kadar beklemiyordum ki... Nasıl bir sabah oluyor ya rabbi...
Yenik bitirdiğim bir günün ardından, yenik hissederek uyandığım bir sabah ve ben aynanın karşısında savaş boyalarımı sürerek güne hazırlanırken karşıma çıkan
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
’nin kendi konusundaki yorumu ve üzerine,
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
m, senin yazın... İkinize de ayrı ayrı, çok çok teşekkür ederim.
Ben birilerinin, beni sizin yaptığınız gibi güzel anlatmasına pek alışık değilim. İnsanların kötü niyetli olduklarını anlatmaya çalışmıyorum; bu sadece bir analiz. Mesela verdiğim beğeni her zaman aldığım beğeniden fazladır benim. Gönderdiğim tebrik ve kutlama kartları da aldıklarımdan hep daha fazladır. Ya tırnaklarımı mütemadiyen törpüleyip, o savunma anına hazırladığından, ya ben fırsat vermediğimden ya da ruhumu beslemeyi öncelik yapmak akıllarına gelmediğinden.
Sevilmek istediğimde utanmadan gittiğim bir kaç tane insanım vardır ve onlar ruhumu yıkar, besler ve ortaya salar. Tahmin edebileceğin gibi velevki bu insanlardan biri:)
Beni böyle güzel anlatabildiniz ve beni şans olarak gördüyseniz, ne mutlu bana... Ruhumu ve onun ihtiyaçlarını önceliği yapacak iki güzel insana denk gelmişim. Size huzur verebildiysem, çok şükür Allah’a.
Yazgıcım, burada sonlandıracağım yoksa daha sayfalar dolusu yazarım

Şimdi ayrılmak zorundayım çünkü altını üstüne getirmem gereken bir şeyler var. Buğulanan gözlerimden akanlar savaş boyalarımın silinmesine sebep oldu lakin tırnaklarım hala jilet gibi ;haha