Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2020, 12:55   #18
She
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Mara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pek güzel bir röportaj olmuş, Ben seni nasıl kaçırmışım röportaj döneminde Ertu? :)
Bana sormadılar ama benim için de Ertuğrul, insaniyeti yüksek,yardımsever, samimi bir adam ve çözüm odaklı bir yönetici. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dilerim canım benim.
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
Discorium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğinize sağlık..
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeklerinize sağlık
Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir röportaj olmuş, keyifle okudum.
Emeğinize sağlık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dilerim.
Teşekkür ederim keyif aldıysan ne mutlu

Alıntı:
Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kardeşim eline emeğine sağlık başarılar dilerim sana.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] aslan ertX, seviliyorsun kardeşim mirctr.org efsanelerdedir ha! :) elimizde büyüdü sıpa zxczxcz şaka bir yana başarılar her daim senin ile olsun can kardeş ..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim kardeşim ;b6

Alıntı:
Siyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel, keyifli olmuş.

Alıntı:
tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vayy surreal :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emegine sağlık

Surreal naber ya;haha;ttl6:cici:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cum sağol ;haha

Alıntı:
KartaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başarılar dilerim dadaş.
Bir dadaş gibi olmuş röportaj.
Teşekkür ederiz.

Alıntı:
Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] i her zaman saygili ve efendi olarak bilirim

Emeğinize sağlık , çok güzel bir röportaj olmuş:o
Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım ;heart

Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım teşekkür ederiz ;b6

Alıntı:
IkRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Naif bir sohbet kıvamnda Röportaj olmuş..Başarınız Daim olsun.. Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine sağlık..
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :cici:

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cansin . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Adam . Başarılarının devamını dilerim ertu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim keyif almanıza sevindim

Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ;sampiyon çok güzel işlere imza atıyorsun canım benim,emeginize sağlık akıcı bir röportaj olmuş keyifle okudum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatında başarılar diliyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm canım teşekkür ederim