27 Mart 2020, 12:55
|
#18 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Mara Nickli Üyeden Alıntı
Pek güzel bir röportaj olmuş, Ben seni nasıl kaçırmışım röportaj döneminde Ertu? :)
Bana sormadılar ama benim için de Ertuğrul, insaniyeti yüksek,yardımsever, samimi bir adam ve çözüm odaklı bir yönetici. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeğine sağlık, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
başarılarının devamını dilerim canım benim. | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: Discorium Nickli Üyeden Alıntı
emeğinize sağlık.. | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: Absent Nickli Üyeden Alıntı
Emeklerinize sağlık | Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim keyif aldıysan ne mutlu Alıntı: Lord Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, kardeşim eline emeğine sağlık başarılar dilerim sana. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aslan ertX, seviliyorsun kardeşim mirctr.org efsanelerdedir ha! :) elimizde büyüdü sıpa zxczxcz  şaka bir yana başarılar her daim senin ile olsun can kardeş .. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
teşekkür ederim kardeşim ;b6 Alıntı: Siyah Nickli Üyeden Alıntı
Güzel, keyifli olmuş. | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: tugbu Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cum sağol ;haha Alıntı: KartaL Nickli Üyeden Alıntı
Başarılar dilerim dadaş.
Bir dadaş gibi olmuş röportaj. | Teşekkür ederiz. Alıntı: Allecra Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
i her zaman saygili ve efendi olarak bilirim
Emeğinize sağlık , çok güzel bir röportaj olmuş:o | Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım ;heart Alıntı: Yazgı Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize sağlık. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanımcım teşekkür ederiz ;b6 Alıntı: IkRa Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için :cici: Alıntı: L_ Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim keyif almanıza sevindim Alıntı: Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
mm canım teşekkür ederim |
|
| |